Reacties

De kop is er af! + Huisvlijt Linkparty! — 11 reacties

 1. Mijn week bestond uit veel regelen, telefoneren en schrijfwerk. Er tussendoor wat wandelen om nieuwe energie op te doen en het ritueel herhaalde zich. Hopelijk deze nieuwe week wat rustiger vaarwateren zonder schommelingen. Wens jou ook fijne week hierbij.

 2. Mijn week was post bezorgen, fiets naar de fietsenmaker brengen voor een onderhoudsbeurt (en weer een nieuwe standaard) en de start van een tweede blogje. En volgende week wordt ook een drukke week met werk. Ik ben toe aan vakantie, want ik ben alleen vrij geweest met de Kerstdagen en Nieuwsjaardag.

 3. Haha, ik hoorde 'm maandagochtend al in de supermarkt: "Heerlijk, alles weer gewoon!" Het werd gevolgd door: "Nu de scholen, de kappers en de sportscholen nog open alsjeblieft." :)
  Maar ik snap je hoor. Ik dacht gisteren nog hoe heerlijk het was dat het eindelijk weer eens 'gewoon' zaterdag was, zonder dat dat een feestdag was. Of juist wel een feestdag dus, want gewoon zaterdag: hoera!

 4. De tweede week. Zoon heeft nu weer online les. De vakantie is voorbij. Hij haat online les. Heeft de neiging om niet online te kopen. Tips?

  Bedankt voor de link party elke keer. Ik vind het zo leuk. Ook om andermans blog te lezen.

  • Dankjewel voor je bedankje Aritha. Wat fijn dat je de linkparty leuk vindt!
   Wat betreft je zoon: ik snap het helemaal! Mjin jongste dochter vindt online les ook echt een verschrikking, en leert ook echt veel minder.

   Hopelijk krijgt je zoon inmiddels toch weer echt les, na de versoepelingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder