Reacties

Naaien@home Bobbi Eden: 11 gratis patronen in het boek! — 7 reacties

  1. Hoewel ik helemaal niks snap van zelf kleding naaien, heb ik toch ook wel de indruk dat juist de stoffen waar jij zou van houdt (ik ook trouwens) ingewikkeld zijn. Inderdaad vanwege de stretch.
    Het lijkt me trouwens wel heel tof als je je eigen kleding kunt maken. Vooral omdat je dan, in mijn beleving, nooit meer gedoe hebt met kleding die niet helemaal lekker zit. Want ja, dan maak je het gewoon zo dat het wél lekker zit;).

    • Nou precies Naomi! Zelf maken biedt zo enorm veel mogelijkheden. Ook alleen al, al die leuke bloemetjesstoffen op de markt! Helaas kan ik er ondanks twee jaar naailes nog steeds niks van...

  2. Wat jammer dat het boek een beetje tegenvalt, Nicole. Maar misschien is het een ideetje om eens te kijken voor een naaicursus. Ik ben dat van plan zodra de (gevreesde) C-regels het weer toestaan, want ik wil graag eens mijn cosplay-stukken zelf naaien (tuniek en gewaad), maar ik heb geen idee hoe te beginnen.

    • Een naaicurusus is zeker een goed idee en heb ik ook meerdere keren gedaan. Het is een goede methode om de basistechnieken en zo te leren. Maar helaas is mijn aangeboren incompententie erg hardnekkig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>