Reacties

Heb ik een Moderna Arm? — 29 reacties

 1. Net als jij 2 x pfizer en de booster moderna...3 dagen (geslapen) vreselijk ziek geweest en 2 dagen nodig om aan te sterken pffttt
  Bij de volgende als die nodig mocht zijn denk ik er eerst eens goed over na of ik dat nog wel wil.
  Hopelijk blijft het bij jou hierbij ;)
  Fijn weekend

  • Oh, wat vervelend Rebbeltje! Mijn jongste zusje was ook best ziek van haar Moderna booster. Koorts en alles. Ik kan me voorstellen dat zo'n ervaring afschrikt.

 2. Hier eerst twee keer moderna en toen een pfizer booster, van alle keren flink ziek geweest. De zere arm ( stijf en niet op kunnen tillen) ook bij de laatste meegemaakt. Overigens ook van de griepvaccinatie. Maar dit kwam beide keren omdat de prik iets te hoog richting mijn schouder was gezet. Had ik ff niet op gelet, de andere twee keren wel..

 3. Had nog nooit van een moderna-arm gehoord. Eerste twee bij mij Pfizer, booster Moderna. Eerste twee keer lang moe en duf geweest (maanden), deze keer helemaal niets.

 4. Vorig jaar eind mei kreeg ik het Jansenvaccin. Geen last van gehad. Afgelopen maandag Moderna. Twee dagen last gehad van pijnlijke spieren, in lichte mate. Beetje koorts. Inmiddels is alles weer goed. Ik mag niet klagen.

 5. 2 x Astra gehad (prullenbakvaccin want ik ben 55 jaar) en booster Pfizer. En griepvaccin. Alle keren alleen een pijnlijke plek op de arm, verder niet. Dus ik ben heel tevreden!

 6. Na die modernaspuit voelde ik ook een pijnlijke arm, maar dat vond ik niet zo erg. Wel de volgende dag moe en ziek. Het vaccin deed duidelijk zijn/haar werk. Mijn vrouw kreeg afgelopen week haar booster en had dezelfde "problemen".

 7. Geprikt door de huisarts en daarom 1 en 2 Astra Z. en nummer 3 Pfizer. Had bij 1 en 2 nergens last van, bij 3 een dag spierpijn in mijn schouders een een beetje 'blauw' gevoel in de bovenarm. Meer niet gelukkig!

 8. Mijn eerste twee prikken waren Astra Zeneca. Van de eerste ben ik een paar dagen flink gammel geweest en ik had last van de prikplek. Daarna kreeg ik de tweede Astra Zeneca, vervolgens de griepprik en tweeëneenhalve week geleden de boosterprik met Moderna. Van die laatste drie vaccinaties heb ik alleen een paar dagen last van de prikplek gehad. Geen reden tot klagen dus!

  Een hartelijke groet van Jo.

 9. Twee keer Pfizer en een keer Moderna. Heb mijn maandelijkse periode compleet van de leg. Doorbraakbloedingen en de maandelijkse periode is een driewekelijkse geworden. Toch twijfel ik totaal niet al moet ik elke week zo’n spuit halen. Heb zelfs geen prikplek ofzo gehad. Moet zeggen dat ik ook al zoveel spuiten in mijn leven gehad heb dat ik niet meer warm van een meer of minder word. Toen ik met mijn eczeem in het UMC lag heb ik ooit meegedaan aan een experimenteel medicijn. Dit voelde na drie weken niet prettig en daar toen wel mee gestopt. Anders vertrouw ik op de wetenschap en ben dan maar een mak schaapje...Behhhh.😜

 10. Ik kreeg 2 x pfizer en de booster 2 januari met moderna. Pijnlijke arm en een dag griepachtige verschijnselen. Beter dan een paar weken moe zoals ik na de tweede prik had.

 11. Het ligt volgens mij ook niet alleen aan het stofje, maar óók aan hoe je geprikt wordt. Ik heb een jaar lang veel prikken gekregen (Vitamine B12) en merkte dat ik er de ene keer echt last van had en de andere keer helemaal niet. Steeds exact dezelfde vloeistof, maar toch een ander gevoel in de arm.

 12. Ik heb de eerste twee keer echt dagen lang last van mijn arm gehad, ondanks dat ik veel bewogen heb. De derde keer was dat veel minder. Of deze prikster was beter of het kwam doordat ik de dag na mijn prik aan het verhuizen was en dus extreem veel bewogen heb. Ben blij dat ik het achter de rug heb, want ik had bij de eerste twee zoveel last van mijn arm dat ik een beetje tegen de derde op zag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder