Wat is de rommeligste drogisterij van Nederland?

rommeligste drogist

John, van het blog Naast mijn schoenen schreef over zijn wekelijkse boodschappen. Daarbij noemde hij ‘de rommeligste drogisterij van Nederland’.

En ik meende onmiddellijk te weten welke hij bedoelde!

Want als er er één drogisterijketen bekend staat om rommelig zijn dan is het wel….. deze.

Aan welke drogisterij denk jij bij ‘de rommeligste drogisterij van Nederland’?

Similar Posts

33 Comments

 1. Maar deze drogist heeft ELKE week nieuwe acties.. dus voor personeel.. elke week nieuwe schapkaartjes, actie plekken inrichten, schappen ombouwen, het valt mij nog mee dat ze dat elke week weer voor elkaar krijgen. Als voorbeeld, Holland en Barrett heeft elke 4 weken een nieuwe actie.. toch een verschil.

 2. Het kruidvat hier is niet alleen rommelig, maar ook rolstoelonvriendelijk. Een vriendin moest haar man in rolstoel altijd buiten laten staan. Binnen kon ze niet met hem door alle gangen zonder stapels aanbiedingen om te stoten.

 3. Wat mij betreft het Kruidvat ik kom er ook nog maar zelden ,ook Trekpleister is hier en daar wat rommelig maar daar weet ik precies te vinden wat ik nodig heb .

 4. Zeker weten Kruidvat. Zou er af en toe graag kijken naar aanbiedingen enz. maar ga daar niet meer naar binnen. Brrrr…

 5. Kruidvat. Vreselijke rommelige winkel. Te veel zooi die niet in een drogist thuis hoort. Geef mij maar de DA. Of nog beter van Wonderen.

 6. Kruidvat. Je kan je handtas niet eens over je schouder hangen of je hebt alle promo’s tegen de grond gekieperd eer je aan de kassa bent.

 7. ha Nicole,

  ja… ik weet het wel.
  In Haarlem heb je er twee.
  naar de ene in de Kruisstraat ga ik sowieso nooit mee: te smalle paden en alles hoog opgetast.
  Vreselijk!!! Ik krijg er claustrofobie van…

  de andere in de Grote Houtstraat wil nog wel gaan, maar ook daar: rommelig…
  Ik ga liever naar de ETOS.

  Prettig weekend!
  Marlou

 8. Allemaal heb ik wel eens het idee, vooral omdat er zoveel meer verkocht wordt dan wat je bij een drogisterij verwacht.

 9. Eerlijk gezegd interesseert me dat eigenlijk helemaal niet, want ik voel me altijd gelijk thuis in een rommelige omgeving, dus ik kan ook geen zinnig antwoord geven op je vraag. Ik kan je wel vertellen dat ik ETOS de leukste drogist vind van dit moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.