Mooie kaarten

Meestal heb ik redelijk veel zelfbeheersing als het gaat om impulsaankopen.

Maar toen ik vorige week donderdag deze twee mooie kaarten bij de Xenos tegenkwam kon ik me niet beheersen. Voor 2 euro kocht ik ze.

De eerste kaart vond ik enorm schattig. En bovendien veel te romantisch en onrealistisch. Het is het soort kaart waardoor je kinderen wilt. En dan vervolgens zelf een huilbaby krijgt.

kaart xenos

De tweede kaart vond ik mooi omdat hij zo gezellig is! Hij doet me een beetje denken aan mijn maandagochtend waarop ik al zo’n 10 jaar lang koffie drink met met twee collega moeders.

xenos kaart

Ik ga de kaarten ergens neerzetten in de keuken!

Koop jij wel eens kaarten? En zo ja, waar?

Similar Posts

38 Comments

   1. Ja meestal wel inderdaad Nicole.
    Al is er geen verplichting wie wanneer iets stuurt hoor.
    Gewoon als het zo uitkomt.
    Soms stuur ik ze begin van de maand al maar soms ook eind van de maand pas…en alles daartussenin.
    Kan ook gebeuren dat ik 2 kaarten van iemand ontvang in een maand.
    Vrijblijvend dus maar wel heel regelmatig.

 1. Wat een schattige kaarten heb je gekocht. Lijstje erom en het zijn schilderijtjes. Ik vind het ook altijd nog leuk om een kaart te versturen. Dat heeft mijn voorkeur boven een digitale kaart of felicitatie.
  Waar ik ze koop verschilt. De supermarkt, de boekhandel, op de markt. Hangt er vanaf waar ik ben.

 2. Die eerste kaart is inderdaad wat onrealistisch ;) Maar wel mooi! Ik koop eigenlijk steeds minder kaarten, omdat ik nu veel via internet verstuur. Maar ik blijf het wel leuk vinden om een kaartje in de bus te krijgen.

 3. Die met die katjes is leuk! Xenos heeft ook mooie kaartjes. Ik ga meestal naar de Cardzstore en more (heeft ook een leuke website). Daar hebben ze zoveel mooie en verschillende kaartjes die je niet zo snel ergens anders ziet. Kaartjes zijn gewoon leuk!

 4. De babykaart is erg schattig, het lijkt zo’n jaren ’50 illustratie uit een boek ! Ikzelf koop weleens kaarten in een museum of gewoon in een winkel. Bij Dille&Kamille heb ik laatst 2 mooie kaarten gekocht met geschilderde bloemen. Soms verstuur ik ze maar ik hang ze ook regelmatig een de koelkastdeur met van die kleine magneetjes. Een wisselende mini tentoonstelling dus.

  1. Ja lang leve de koelkastdeur! In ons vorige huis was de koelkastdeur een gewone deur, en daar kon ik niks aan ophangen. Echt jammer. Nu hangt onze koelkast weer lekker vol.

   Dille en Kamille vind ik altijd een erg leuke winkel. Ik kom er niet zo vaak omdat de dichtstbijzijnde ruim een half uur rijden is.

 5. Ik probeer met mijn onattente geest toch steeds vaker een kaartje te sturen. Ik koop ze altijd bij Unicef. Die zijn universeel en tegelijkertijd heb je het gevoel dat je nog ‘iets goeds’ goed…

   1. In Oldenzaal zit een Unicef winkel en ik woon daar vlakbij. Je kunt ze ook online kopen, maar de kaarten die ik altijd heb zie ik niet in hun webshop…

 6. Ha, schattig! Inderdaad gezellige kaarten :). Ik koop ook weleens kaarten, en hang ze dan aan mijn prikbord (of schrijf ze voor vrienden natuurlijk!).

 7. Ik maak voornamelijk mijn kaarten zelf. En dan niet van die 3d kaarten, maar gewoon simpel, met tekst op een witte achtergrond en vaak met teksten die net niet kunnen! ;-)

  Maar deze van de Xenos zijn wel errug leuk! (love love love de Xenos!)

 8. Ik ben dol op kaartjes! Allerlei soorten vind ik leuk. Neerzetten doe ik eigenlijk te weinig, ze liggen meestal in een doos te wachten om opgestuurd te worden ;) Ik heb ook een tijd aan postcrossing gedaan, super om leuke kaartjes te sturen en ontvangen. Binnenkort ga ik op zolder en wandje volhangen met kaartjes van over de hele wereld!

  1. Postcrossing heb ik ook wel eens gedaan. Dan krijg je inderdaad kaarten van over de hele wereld. Erg leuk. Bijzonder dat je er een soort tentoonstelling van gaat maken Tessa! Maak je daar nog een foto van?

   1. Een foto laten zien is wel een goede stok achter de deur om het nu eindelijk eens te dóen in plaats van het maar altijd op mijn to do lijstje te laten staan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.