Reacties

Postzegelcode kopen via de PostNL-app of hun website + code getest — 6 reacties

  1. Bij PostNL kan je ook postzegels bestellen met eigen foto, ik een pasfoto voor de postzegel gebruikt. Dat is leuk! Ik heb nu postzegels met mijn hoofd erop, alsof ik de koningin ben!

  2. Ik vind dat PostNL handige opties bedenkt om mensen maar post te laten versturen. Alleen de uitvoering hapert nog wel eens... Ik wilde vorige week een pakketje versturen en kocht via de PostNL app een verzendlabel. Alleen kreeg ik na de betaling gedaan te hebben, geen verzendlabel. Vervolgens probeerde ik contact te krijgen met de klantenservice, maar het was behoorlijk ingewikkeld om dat voor elkaar te krijgen. Chatten met de klantenservice mislukte telkens en toen ik uiteindelijk toch het nummer van de klantenservice vond, stond ik echt tijden in de wacht. De jongen van de klantenservice wist amper waar ik het over had, ik moest maar een restitutieformulier invullen. Dat heb ik gedaan, maar het geld heb ik nog niet retour. De tweede keer ging het bestellen van een verzendlabel overigens weer mis, dus ik ben mijn vertrouwen in PostNL een beetje kwijt...

    • Wat vervelend Nienke. Zoveel gedoe, alleen maar om een pakketje te versturen. Hopelijk krijg je in ieder geval snel het geld retour.

      Is het inmiddels nu wel gelukt om het pakketje te versturen hopelijk?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder