Reacties

Je eigen handschrift op een kaartje van Kaartje2go — 16 reacties

  1. Ik stuur mijn dochter nog steeds handmatig kaartjes , alleen een verjaardags kaart gaat via Greetz omdat ik er dan een ballon of boeketje bij kan doen en ik zeker weet dat het op haar verjaardag bezorgd word. Bovendien zijn haar katten gek op de dozen waarin het verstuurd word en die dus niet eenmalig gebruikt worden. Maar dat handmatige kaartje vind zij ook heel fijn. Ja ik moet iets meer moeite doen om er A :een te vinden die ik nog niet gestuurd heb en B: een waarvan ik weet dat ze die mooi, leuk of lief vind, maar daar zit voor mij dan de extra voldoening in dat me dat gelukt is en zij ziet hoeveel moeite ik er voor gedaan heb. En het leuke is dat als ik bij haar kom al die kaarten een plekje in huis hebben, op de gang , in haar woonkamer en zelfs op het toilet kom ik ze tegen. Die kaarten die je op internet uit kan zoeken zijn ook vaak heel mooi en leuk, maar het zelf erop uit gaan om een kaartje te zoeken voegt voor mij een extra dimensie toe, iemand heeft echt moeite gedaan om zo'n kaart te vinden.

  2. Wat een goed idee, dat eigen handschrift op deze manier! O, en je handgeschreven tekst is hilarisch;). Ik heb ook een poosje via Kaartje2go en via Hallmark verstuurd, maar uiteindelijk ben ik toch weer overgestapt op handgeschreven (zelfgemaakte foto)kaarten. Ik heb wel het grote voordeel dat er een brievenbus zo ongeveer in mijn huis staat, dus het posten is voor mij heel makkelijk.

  3. Ik stuur in 999 van de 1000 gevallen een kaartje via de post. Gewoon met mijn eigen handschrift, een leuke postzegel die ik koop bij postzegelsmetkorting.nl
    De brievenbus is ongeveer net zo ver van mijn huis als de jouwe maar ik vind het een kleine moeite. Er zijn zoveel leuke kaarten te kropen bij de boekhandels en online.

  4. Als ik een kaart stuur (niet vaak) is dat doorgaans een zelf gemaakte aquarelkaart. Die stuur ik dan op met code, echt nog nooit een seconde overwogen dat dat er armoedig uit zou kunnen zien?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>