Reacties

Krijtbordfolie Action review — 5 reacties

  1. Ik wist niet eens dat zoiets bestond... :) Ik ga binnenkort eens kijken bij de Action. Zoiets lijkt me handig voor Instagramfoto's waarbij je quotes wilt delen. Is de folie makkelijk hanteerbaar? Kan je het ook goed op een kaft van een map plakken en op maat knippen bijvoorbeeld?

  2. Mijn leitje(klein zwart schoolbordje) doet het niet met sommige krijtjes. Probleem lijkt me meer aan de krijtjes liggen dan aan schoolbord, of plakschoolbord.Mijn ervaring is dat gekleurd krijt beter werkt dan wit krijt. Witte krijt is harder,scherper, en "pakt" dan minder goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder