Reacties

Postcrossing: stuur eens een kaartje! Ook in 2024! — 20 reacties

 1. Wat een leuk initiatief! En met deze post herinnerde je me eraan dat ik binnenkort nog eens een flink aantal postzegels in moet slaan: met ingang van volgend jaar worden ze namelijk 2 cent duurder (wat best veel is, als je veel post verstuurd).

 2. Leuk!

  Ook een leuke: swap-bot (punt com)
  Daar stuur je meer dan kaarten en is het eigenlijk ruilen.

  Je geeft je op voor een ruil die je leuk vindt (kaarten, theezakjes, knutselspulletjes, etc.) en stuurt een envelop aan persoon 1.... en van persoon 2 krijg je dan zo'n zelfde envelop terug.

  Leuk om een nederlands theetje te ruilen tegen een amerikaans theetje bijvoorbeeld.

  Kost wel weer iets meer postzegels vaak....

 3. Ik doe al 3 jaar aan postcrossing. Ik vind het ook heel erg leuk om op zoek te gaan naar een kaart, die de ontvanger heel leuk zal gaan vinden omdat zo'n kaart bij zijn of haar voorkeuren staat.

  • Wat fijn voor de ontvangers Mrs. T. Zeker de persoon die iets verdrietigs heeft meegemaakt zal vast erg blij zijn met je kaartje, en je dochter natuurlijk ook.

 4. Echte post is zoveel leuker! Ik heb het al enkele keren overwogen, om aan postcrossing te doen. Maar om m'n privé adres zomaar te laten weten aan mensen die ik niet ken? Dat houdt er mij van tegen. Bovendien wordt de post hier maar 2x wekelijks meer bedeeld (België) wat alles ook nog een keer vertraagt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder