Reacties

Harry Potter kinderfeestje: tips en tricks uit de praktijk — 19 reacties

 1. Een heel mooi idee en bijzonder goed uitgewerkt. Helaas zijn onze kinderen daar wat te oud voor, maar ik geef het door aan mijn dochter, wellicht is het iets voor mijn kleindochter.

 2. Superleuke ideeën! En inderdaad wel heel goed voorbereid. Maar...een goede voorbereiding is het halve werk. Of nouja, officieel is een goed begin het halve werk, maar dat is hier de goede voorbereiding. Ik vind het heel creatief en origineel. En die auto vind ik echt heel leuk, vooral de buurvrouw die haar beklag er nog even over deed;).

 3. Echt leuk voor de kinderen om Harry Potter te doen bij kinderfeestje. Echt geweldig idee om te doen. Kinderen vinden dit heel spannend om te doen. Lijst is ingevuld. Hoop te doen. Succes.

 4. Wat een leuke ideeën allemaal!
  Mijn dochtertje is pas een paar maanden oud dus aan feestjes zijn wij nog lang niet toe. Hopelijk is Harry Potter nog steeds in als zij de leeftijd heeft.
  Wel grappig, ik heb zelf vroeger ook een Harry Potter feestje gehad, in 2002 denk ik, kan je nagaan hoe lang het al een hit is!

 5. Als Smekkies kun je ook jellybeans gebruiken! De meeste supermarkten hebben tegenwoordig wel jellybeans in hun assortiment. Als je het echt 'in alle smaken' wil doen, zou je ook nog een pakje beanboozeld-jellybeans erbij kunnen doen.

  Verder kun je ook nog buiten zwerkbal spelen: laat een kind een riem ombinden met daaraan een sok met een tennisbal erin. Verdeel de andere kinderen in twee teams, en ieder team moet de snaai vangen. Als je het nog ingewikkelder wil maken, kun je nog een paar kinderen als jagers aanwijzen, en hen laten overgooien met een strandbal.

  Derde tip: Griffoendor is niet per sé het populairste huis, zeker niet als er ook fanfiction gelezen wordt ;-)

  En tot slot: bij AliExpress zijn diverse Harry-Potter-spulletjes te vinden voor een habbekrats. Tijdverdrijvers, flesjes Felix Fortunatis (die geluksdrank uit deel 6), kettingen met een Steen der Wijzen... Het loont de moeite om daar eens te kijken voor wat accessoires/versiering

 6. Op dit artikel moet ik natuurlijk wel even reageren hé! Het is ook heel leuk om een eigen toverstok te maken :) Een stok, lijm en wat verf en je bent al goed op weg. Daarnaast zag ik op Etsy dat je gemakkelijk de toelatingsbrieven kunt kopen, of het treinkaartje.

 7. Wat geweldig leuk heb je dat allemaal bedacht. Ik krijg er zelf ook allemaal ideetjes bij. Onthouden maar voor als ons oudste kleinkind er aan toe is!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>