Reacties

Hema tijdschriften voucher — 30 reacties

 1. Kruidvat heeft ook altijd zoiets voor Euro 10,00 in oktober/november. Ik heb een keertje SEASONS genomen ook een leuk blad maar niet voor herhaling vatbaar. De Linda en de Flow zitten nooit in dit soort kortingsacties omdat ik denk dat ze erg populair zijn.

 2. Ik heb heel lang nog allerlei tijdschriften gelezen, maar inmiddels zijn alle abonnementen opgezegd. Ik zag die stapel groeien en groeien en ik las nooit meer. Ik merkte dat ik mijn informatie al via social media had gezien en dus de tijdschriften niet meer las. Ik pak tegenwoordig toch liefst een boek.

 3. ik ga het blad fietsen proberen. We hebben sinds een jaar een fietsendrager op de auto en we willen dit jaar een paar keer verder weg in Nederland een hotel boeken en vandaar vandaan gaan fietsen. Eerder fietsten we naar het hotel dus maximaal 80 km vanuit onze woonplaats. bedankt voor de tip.. ik had hem gemist.

 4. Toen ik het net las dacht ik Leuk! Ga ik doen! Maar bij het zien van alle bladen dacht ik in ene. Ik koop die ik wil al bij de kringloop voor 50 euro cent het stuk. Dan heb ik niet de nieuwste, maar ze zijn nog net zo mooi. Vorige week net 4 Psychologie en 10 tuinbladen meegenomen. Heerlijk!!!

 5. Hoi Nicole,

  Precies als jij zou ik vier keer de Flow ook wel voor een tientje willen hebben.
  Maar helaas... die zit dus niet in het pakket.
  Ik krijg de Opzij van een vriendin. Maar die zit ook niet in het pakket.
  De Opzij bedoel ik dan hè... haha...

  Groetjes van Marlou

 6. Dank voor de tip! Ik heb er net een besteld voor Moederdag. Kan mams lekker de Vorsten lezen in het verpleeghuis.
  Je kunt ook het tijdschrift van Freek Vonk of de Okki/ Bobo bestellen. Doet het goed als verjaardagscadeau voor kinderen (en een stuk beter dan allerlei plastic meuk).

  • Dat is inderdaad een erg leuk idee Sissi, om kinderen een tijdschrift cadeau te geven. Ook omdat dit telkens opnieuw een cadeautje is als het ware. En inderdaad beter dan allemaal meuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder