Hema tijdschriften voucher

Hema tijdschriften voucher

Ik haal mijn tijdschriften meestal uit de bibliotheek, maar de Hema tijdschriften voucher brengt zelfs mij even in de verleiding moet ik zeggen. Deze voucher kost namelijk maar 10,- maar geeft recht op 8 edities van een wekelijks tijdschrift of 4 edities van een maandblad. Je kunt kiezen uit een aanbod van 75 tijdschriften.

Vier keer de Flow voor maar 10,-?

Nou vind ik het tijdschrift Flow altijd erg leuk, en velen met mij. In de bibliotheek is de plank waar ze horen te liggen dan ook meestal leeg. Dus ik voelde mijn hart sneller kloppen bij de gedachte aan 4 Flows voor een tientje. Een losse Flow kost maar liefst 7,75. Maar helaas, de Flow zit niet bij het aanbod. Ook Linda magazine staat er niet bij.

Ik weet niet of ik nou een enorm verwende consument ben dat ik uit 75 opties alsnog niet kan vinden wat ik wil, of dat het aanbod tekort schiet ; )

Hema tijdschriften voucher

Niettemin is deze tijdschriften voucher toch de moeite waard, omdat het tijdschriften erg voordelig maakt. Bovendien beloven ze dat het abonnement automatisch stopt na het laatste nummer. Dus geen vervelende addertjes onder het gras voor zover ik weet. Het enige aandachtspunt is dat je de voucher voor 1 juli moet verzilveren, maar dat is goed te doen.

Je kunt de voucher online bestellen.

Hema voucher

Zie ook mijn posts over Gratis tijdschriften! en de Hema voucher.

Lees jij net zo makkelijk digitaal? Denk dan eens aan een Blendle abonnement!

Lees jij nog tijdschriften? En welke?

Similar Posts

30 Comments

 1. Ik zelf lees zelden een tijdschrift. Ik vind het bladeren in al die bladen echt oervervelend :) Maar ik snap wel dat dit een spotprijs is.

 2. Er staan hele mooie tijdschriften bij.
  ik lees ze van de bibliotheek en ik ruil met iemand.

  Flow is inderdaad een mooi blad, in de vakantie koop ik hem wel eens.

 3. Kruidvat heeft ook altijd zoiets voor Euro 10,00 in oktober/november. Ik heb een keertje SEASONS genomen ook een leuk blad maar niet voor herhaling vatbaar. De Linda en de Flow zitten nooit in dit soort kortingsacties omdat ik denk dat ze erg populair zijn.

 4. Ik heb heel lang nog allerlei tijdschriften gelezen, maar inmiddels zijn alle abonnementen opgezegd. Ik zag die stapel groeien en groeien en ik las nooit meer. Ik merkte dat ik mijn informatie al via social media had gezien en dus de tijdschriften niet meer las. Ik pak tegenwoordig toch liefst een boek.

 5. ik ga het blad fietsen proberen. We hebben sinds een jaar een fietsendrager op de auto en we willen dit jaar een paar keer verder weg in Nederland een hotel boeken en vandaar vandaan gaan fietsen. Eerder fietsten we naar het hotel dus maximaal 80 km vanuit onze woonplaats. bedankt voor de tip.. ik had hem gemist.

 6. Mooie aanbieding. Ik zie echter helaas geen bladen die ik heel graag zou willen lezen. Ben misschien ook wel een verwende consument. ;-)

 7. Toen ik het net las dacht ik Leuk! Ga ik doen! Maar bij het zien van alle bladen dacht ik in ene. Ik koop die ik wil al bij de kringloop voor 50 euro cent het stuk. Dan heb ik niet de nieuwste, maar ze zijn nog net zo mooi. Vorige week net 4 Psychologie en 10 tuinbladen meegenomen. Heerlijk!!!

 8. Hoi Nicole,

  Precies als jij zou ik vier keer de Flow ook wel voor een tientje willen hebben.
  Maar helaas… die zit dus niet in het pakket.
  Ik krijg de Opzij van een vriendin. Maar die zit ook niet in het pakket.
  De Opzij bedoel ik dan hè… haha…

  Groetjes van Marlou

 9. Dat is wel heel goedkoop! Ik zou ook voor de flow gaan, dat is de enige die ik nog lees. Jammer dat deze er niet tussen staat.

 10. Ik geloof dat ik vier jaargangen Flow heb liggen.
  Op dit moment koop ik alleen nog paperlovers, ook van Flow.
  Ben nogal een knutselaar.

 11. Dank voor de tip! Ik heb er net een besteld voor Moederdag. Kan mams lekker de Vorsten lezen in het verpleeghuis.
  Je kunt ook het tijdschrift van Freek Vonk of de Okki/ Bobo bestellen. Doet het goed als verjaardagscadeau voor kinderen (en een stuk beter dan allerlei plastic meuk).

  1. Dat is inderdaad een erg leuk idee Sissi, om kinderen een tijdschrift cadeau te geven. Ook omdat dit telkens opnieuw een cadeautje is als het ware. En inderdaad beter dan allemaal meuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.