Reacties

Verjaardagsfeest zevenjarige voor zeven personen — 59 reacties

  • Grappig mijn jongste was in augustus jarig en we gaan dat de maandagmiddag van de herfstvakantie vieren. Vroeg aan haar wat ze wilde of met de hele bups bowlen of thuis blijven. Mw wilde een feestje thuis, snoephappen vanaf de waslijn, stoelendans met knetterharde muziek, spelen in de speeltuin en wat knutselen. We sluiten af met patat en minisnacks. Wordt vast heel erg gezellig. We moeten alleen even kijken naar hoeveel kids. Was ook altijd voor 1 kind per levensjaar maar ze is gewisseld van klas en kan daardoor nu moelijk kiezen...

 1. Ha Nicole, prima feestje voor weinig geld maar ... toch even een ding om over te denken (of niet). Dat goedkope eten zoals cake van de Aldi: wat zit daarin? Sorry, maar ik ben 'Voedselhorror' van Roos Rutjes aan het lezen ...

 2. Zo ongeveer heb ik de feestjes ook altijd gedaan, met jongens is het inderdaad wel anders. Bij een "meidenfeestje" werd er altijd ontzettend veel geknutseld, heel ontspannen.
  Lekker hé een frikandel en een patatje!

 3. Poeh he, dat klinkt leuk maar vermoeiend. Gelukkig duurt het bij ons nog een paar jaar voordat kleine man zijn eerste kinderfeest gaat vieren.
  Gelukkig kunnen jullie naar buiten. KLeine man is in december jarig, dus ik ben bang dat het veel binnenzitten is.
  Ik ga de tips zeker onthouden. Vooral de pippi langkous tafel. Heb ik al wel eerder gedaan met vrijwilligerswerk met gehandicapte kinderen. Groot succes.

 4. Oh heerlijk :-) Ik 'mag' binnenkort ook weer optreden. Twee feestjes in het verschiet (waren in de zomervakantie jarig, begint het jaar vast leuk ;-) ).
  Ik pik het idee van de memokaartjes en die van de fotospeurtocht maar eens van je. Dankjewel!

 5. Het leuke van verjaardagen op jonge leeftijd is als ze later de foto's bekijken of video's zien.
  Tjonge, wat was ik jong en oh, dat is die en die is, oh ja.
  Haast nog leuker dan het verjaardagsfeestje. Hans

 6. In plaats van een tafelkleed kun je de tafel ook in zijn geheel bekleden met alufolie.
  Na afloop kan die dan met alle restanten in de vuilniszak.
  Zulke verjaardagsfeestjes hield ik meestal ook met de jongens, voor dochter werden het vaak knutselfeestjes, zoals armbandjes rijgen, mokken beschilderen met porseleinverf, koekjes bakken en versieren en die gingen dan in de mok als goodiebag mee naar huis, meestal plus foto van de feestgangers.( digitale camera en zelf uitprinten)

 7. Wow, zo zie je het prijsverschil ook goed met 10 jaar geleden. Maar daarnaast inspireer je me ook op een ander vlak: in 2025 ga ik ook m'n 10 jaar oude blogs weer opnieuw de 'roulatie ingooien'! Super idee!

 8. Jemig, wat heb je er je best voor gedaan!!! Zo doe ik het dan weer niet. Ik organiseer het sinds haar 5e verjaardag en dat doen we iedere keer buiten de deur. Niets geks met helicopters of weet ik veel wat hoor. Soms een pannenkoekenhuis en spelen, dan weer een theatervoorstelling en een verjaardagstafel in de lokale bibliotheek. Maar soms ook gewoon een 'schreeuwpaleis' omdat ze dat dan heeeeel graag wil op dat moment. Vind ik ook prima. Komend jaar komt iemand muziek maken en zingen. Het is iemand die ik online heb ontmoet, tijdens de lockdown in maart. Hij deed het zo leuk voor alle kinderen (gratis) via Facebook. Nu wilde ik hem supporten en heb ik hem ingehuurd voor bij ons thuis (als dat dan weer mag en anders op afstand en moeten we ook nog een horeca-locatie vinden). Dat wordt wel een duur feestje vermoed ik. Nu maar sparen.

 9. Vroeger kon het lekker simpel indd!

  Al schrik ik wel van de 2020 prijzen, dit kan echt veel goedkoper... De goedkoopste aanmaaklimo bij de Jumbo kost nog geen euro.. en frikandellen van de Aldi etc of huismerk kunnen ook prima, ook goedkoper dan Mora..

  Je kan het zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk 😊

 10. Wat een goede budgettip voor het vieren van een kinderfeestje. Ik vind het altijd zo belangrijk dat een kind zich echt een dagje jarig voelt! En dit hoeft dus helemaal niet veel geld te kosten.

 11. Die van mij wordt 8 in februari, maar dan kan dit ook nog prima. Hoewel hij meer van de buitenhuis partijtjes is. Mijn dochter vond dit soort budget partijtjes juist helemaal top. En dat organiseert ze nu nog steeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder