Foto gezinsuitje anno 2020

gezinsuitje

Zoals elke zomervakantie gingen we ook dit jaar een dagje naar Oberhausen met het gezin. Maar dit keer getooid met een mondkapje van Bonprix en mondkapjes van de Action.

Wonderlijk hoe snel dingen veranderen

Het blijft wonderlijk hoe snel dingen kunnen veranderen! Dat hadden we ons een jaar geleden niet kunnen voorstellen, dat we met een mondkapje deze stad zouden bezoeken. Het doet me denken aan de John Lennons uitspraak:

'Life is what happens to you while you're busy making other plans.'

Er is niets mis met plannen maken, maar het is niet verkeerd om in gedachten te houden dat het leven onvoorspelbaar is.

Stoïcijns zijn

Ik sluit me wat dat betreft graag aan bij de Stoïcijnen die stellen dat je weliswaar over veel dingen geen controle hebt, maar dat je wel je reacties kunt controleren.

‘Wij lijden niet door de gebeurtenissen in ons leven maar door ons oordeel hierover’ – Epictetus

Zo beschouwd vind ik het eigenlijk een prachtige foto van mijn gezin die een mooi tijdsbeeld geeft : )

Similar Posts

19 Comments

  1. Leuke en gezellige foto. Wat moet dat moet, zou ik zeggen. Alleen jammer dat sommige mensen denken en zeggen dat ze klaar zijn met de virus. Alleen denkt de virus daar anders over. Dat blijkt ook aan het enorm toenemende besmettingen in een korte tijd.

  2. Het straatbeeld kan rap veranderen en we worden die veranderingen rap gewoon.
    In de jaren 70 riepen de eigenaars van motoren en bromfietsen ook luid toen ze verplicht werden een helm te dragen tijdens de rit. Nu vindt iedereen zoiets gewoon.

  3. Over x jaar in de pubquiz jaartallen raden aan de hand van voorwerpen- ze kunnen zo maar het mondkapje tonen naast de gloeilamp en de B.uckler

  4. Ik blijf het ook een beetje gek vinden. Ik had nooit gedacht dat ik een pakje mondkapjes zou hebben liggen. Dat soort foto’s maken wij ook trouwens. Zodat we ze over een tijdje terug zien en zeggen ‘Oh ja! Weet je nog?’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.