Reacties

Courgette spaghetti zelf maken + een recept — 19 reacties

 1. Bloemkoolrijst vond ik niet lekker, maar courgettespaghetti vind ik wel heel lekker. En ja, om aan de juiste hoeveelheid groenten per dag te komen, moet je inderdaad best wel veel eten...

 2. Ik heb weleens courgette spaghetti gemaakt en vond dat erg lekker.
  Verder eet ik graag rauwkost bij mijn brood of neem bij de lunch een zelfgemaakte soep met groente en peulvruchten.

 3. Ik heb het wel eens in een TGTG-pakket gehad. Was wel oke inderdaad, maar ik doe verder niet echt aan low-carb, haha. Aan de 250 gram groenten per dag komen wij eigenlijk wel vrij makkelijk.

 4. Ha Nicole,
  ja... zo'n apparaatje heb ik ook, iets simpeler.
  Maar als het een dikke courgette is, dan lukt het niet...
  Ik vind het een heerlijke koolhydraatvrije oplossing!

  Eet smakelijk!

 5. Ik maak het regelmatig omdat ik van mijn buurvrouw regelmatig grote courgettes krijg die ze teveel heeft in haar moestuin. Dit is een ideaal recept om ze op te krijgen. Ik gebruik er gewoon mijn mandoline voor, die is veel sneller schoongemaakt dan zo'n speciaal apparaat. Kwestie van afspoelen. En je kunt er ook lekker lange slierten mee maken. En bovendien heb ik die al dus hoef er niets voor aan te schaffen. En als je ze goed op smaakt brengt met kruiden etc dan proef je geen verschil met gewone spagetti. Ik kook ze overigens niet apart maar doe ze op het laatst bij de saus en warm het dan goed door, ze zijn vrijwel meteen gaar en het scheelt weer een vuile pan.

 6. Dat heb ik eens gekocht en later het ook zelf gemaakt en het is wel even wennen maar met vegetarisch vlees erbij en wat andere kleurtjes zoals tomaatjes smaakte het heerlijk.Ik heb een andere waar ik het mee maakt. Maar het idee is wel hetzelfde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder