Katoenen mondkapje Bonprix: na de was

Katoenen mondkapje Bonprix

Inmiddels heb ik het donkerblauwe katoenen mondkapje van Bonprix gewassen. Ik heb die in huis, naast een aantal mondkapjes van de Hema en mondkapjes van de Action.

En zo kwam het mondkapje uit de was:

Katoenen mondkapje Bonprix
Er boven een mondkapje dat ik nog niet gewassen heb.

Gelukkig brengt een korte strijkbeurt uitkomst:

Katoenen mondkapje Bonprix

Het mondkapje is wel ietsje gekrompen. Zie foto bovenaan.

Goede bijkomstigheid van strijken is dat de hitte bacteriën doodt. Je kunt overigens ook losse filters voor mondkapjes kopen en op die manier een extra beschermingslaag toevoegen.

Zie ook Mondkapje wassen temperatuur en frequentie en mijn Bonprix shoplog.

Similar Posts

20 Comments

  1. Hé hij is gekrompen zo te zien. Dit is zeker balen. Strijken is zeker optie. Ik heb ook van bonprix. ik heb steeds niet gebruikt. Maar ik heb drie verschillende mondkapjes genomen. Wel gedoe zo. Maar goed. Ik heb ook ventilatie erin. Dat ook filter vernieuwen kan.

  2. Ik heb ook zo’n setje bij Bonprix gekocht, en ze liggen gewassen en gestreken klaar voor de eerste keer gebruik. Het viel me ook op dat ze iets gekrompen zijn..

  3. Misschien beter koud wassen en dan heet strijken?
    Ze hebben nu bij PPR andere mondkapjes, meerdere soorten en kleuren, wel grappig

  4. Een kennis kookt haar WEGWERP mondkapjes na gebruik 5 minuten op in een pan water met een scheutje antibacteriële zeep, daar kunnen ze tegen….
    Mondkapjes dragen met een dubbel keukenpapier erin; scheelt aardig wat geld en vermoedelijk net zo (on)veilig als katoenen kapjes volgens haar; ik twijfel maar de verkoop van de wegwerp mondkapjes is natuurlijk wel een gouden handel ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.