Hema mondkapje wasbaar + Action mondkapjes met emoji’s

Screen Shot 2020 08 24 at 15.52.42

In eerste instantie kon je alleen wegwerp mondkapjes kopen bij de Hema, en alleen witte bij de Action. Maar ze hebben inmiddels meer keuze. Zoals wasbare mondkapjes bij de Hema en bij de Action mondkapjes met emoji’s.

Mondkapjes Action met emoji’s voor eenmalig gebruik

Je moet er van houden, maar je kunt mondkapjes bij de Action kopen met emoji’s erop. Een pakketje bevat 3 mondmaskers en kost 1,59. Ze zijn dus een stuk duurder dan de gewone witte mondkapjes van de Action die per 10 maar 3,99 kosten. Maar het is een leuke vorm van zelfzorg ; )

Mondmaskers Action in 3 patronen

Net als de gewone witte mondkapjes bestaan deze mondkapjes van de Action uit 3 lagen en voldoen ze aan EN14683*. Het zijn géén stoffen mondkapjes, en ze zijn alleen geschikt voor eenmalig gebruik. Ze zijn er in 3 kleuren: zwart, geel en eh… kakelbont. Op de website van de Action kun je ze nader bekijken.

Hema mondkapje wasbaar

Wil je liever stoffen mondkapjes? Dat kan. Met de Hema wasbare mondkapjes bijvoorbeeld. Voor 5 euro heb je een setje van 2. Als je er nou ook nog een losse filter voor mondkapjes bij in doet, beschermen ze nog iets extra.

Hema mondkapjes wasbaar
5,- bij de Hema

Of deze wasbare mondkapjes van de Hema met rookworsten en tompoucen erop:

Hema mondkapjes wasbaar
5,- bij de Hema

Ze hebben bij de Hema ook nog wasbare mondkapjes in een combinatie van camouflage en effen in donkerblauw en roze.

Zie ook mijn review van de wasbare mondkapjes van Bonprix en Mondkapje wassen temperatuur en frequentie.

*EN staat voor Europese Norm.

Similar Posts

28 Comments

 1. Die met de tompoucen wil ik, die is leuk. Ik heb een tip voor de wegwerp maskers van de Jumbo. Ik heb daar een pakje gekocht en van 2 kapjes heeft een touwtje los gelaten. Bij de eerste was ik thuis en heb ik er een nietje doorgejast en de tweede heb ik maar weggegooid. Ze zijn niet duur maar op die manier schiet het niet op.

 2. Kakelbond wil ik ook wel, maar eerlijk gezegd heb nog een mondkapje gedragen.
  Zelfs in het ziekenhuis, waar ik regelmatig ben geweest was het niet nodig, alleen als er aanleiding toe was.
  Dus ik zie het nut niet zo om mondkapjes te kopen.
  Jaag wel iedereen weg die te dicht in mijn buurt komt. Hans

 3. Ik ga voor geen mondkapjes :)
  Hebben wel in huis voor noodgevallen, of als we plotseling met het OV moeten wat we zoveel mogelijk proberen te vermijden.

 4. Heb er voldoende in voorraad die mij ook echt beschermen en zijn daarbij ook echt goedgekeurd en daar gaat het mij om. En zijn ook wasbaar. Vele ondernemers proberen nu een slaatje er uit te slaan maar of ze echt helpen?? Als het moet heb ik ze bij mij.

 5. hier bij ons heeft men een kwaliteitsonderzoek gedaan, alle maskers beantwoordden aan de norm..

  maar er waren toch heel wat verschillen..

  een voorkeur heb ik zelf niet..

  maar of iedereen die nu op de gepaste manier draagt, betwijfel ik

 6. ‘k Hou niet van wegwerp, over de hele lijn…, dus wasbare mondkapjes hier. In Brugge heb je ze elke dag nodig, moet dus veel gewassen worden ook.
  Lie(f)s.

 7. Ik had 2 mondkapjes besteld zwart met witte stippen

  Kosten € 19.00
  Zijn nooit aangekomen
  Bedankt , mensen

 8. Hahaha, met rookworsten erop vind ik dan wel weer een geniale vondst. Ik heb er één in huis tegenwoordig, een wasbare, gewoon de goedkoopste die ik online kon vinden. Ik hoop alleen dat ik ‘m nooit hoef te gebruiken.

 9. Kijk naar Zweden. Geen hysterie, geen lockdown, geen mondkapjes.
  Kijk naar Nederland. Mondkapjes die aantoonbaar zinloos zijn worden aangemoedigd. Oude mensen opgesloten en vereenzaamd. Gebruik van ventilatoren werd tijdens de hittegolf afgeraden wegens corona. Wel een oversterfte hierdoor in ouderenzorginstellingen tijdens de hittegolf.
  Geen mondkapjes in ziekenhuizen om kankerpatienten te beschermen. Want het protocol luidt blijkbaar dat zieke mensen niet beschermd hoeven te worden.
  Besef goed dat die mondkapjes slecht zijn voor je gezondheid. En verder geef je een symboolsignaal af dat je het prima vindt om als monddood door het leven te gaan.

 10. Ik heb er een aantal van mijn schoonzoon gekregen, die rijdt namelijk op de bus, is buschauffeur, dus ik weet dat ze goed zijn, en gekeurd, en ze liggen er puur voor noodgevallen, tot heden heb ik er nul hoeven te dragen. Maar ja, als ik het OV in moet een keer, dan liggen ze er dus wel.

  X

  1. Ja, ik heb er ook een aantal liggen. Mijn jongste zoon moest afgelopen maandag voor zijn nieuwe hbo opleiding naar Arnhem met de trein. Toen moest hij dus een mondkapje op.

 11. Als het dan toch moet, laten we het dan maar leuk maken. Ik heb voor mijn Amsterdamse vriendje laatst een mondkapje gekocht met het Ajax-logo er op. Ik geloof bij Kruidvat… Voor de zekerheid heb ik wel (witte en zwarte) mondkapjes in huis maar gelukkig komen we eigenlijk nooit ergens waar we ze moeten dragen.

 12. Zelf heb ik veel plezier van het herbruikbare en wasbare mondkapje van Mode Masker. Echt mooie en duurzame kwaliteit en een comfortabele pasvorm. Kwam goed van pas tijdens onze vakantie vorige maand in Frankrijk, waar het dragen van een mondkapje binnen verplicht is.

 13. Ha Nicole,

  inmiddels heb ik er al aardig wat.
  Van allerlei kleurtjes… allemaal zelfgemaakt.
  Ik vind het helemaal niet erg om ze te dragen wnnt in de supermarkt… nemen mensen automatisch afstand.
  En daar gaat het mij om!

  Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.