Reacties

Hema mondkapje wasbaar + Action mondkapjes met emoji's — 28 reacties

 1. Die met de tompoucen wil ik, die is leuk. Ik heb een tip voor de wegwerp maskers van de Jumbo. Ik heb daar een pakje gekocht en van 2 kapjes heeft een touwtje los gelaten. Bij de eerste was ik thuis en heb ik er een nietje doorgejast en de tweede heb ik maar weggegooid. Ze zijn niet duur maar op die manier schiet het niet op.

 2. Kakelbond wil ik ook wel, maar eerlijk gezegd heb nog een mondkapje gedragen.
  Zelfs in het ziekenhuis, waar ik regelmatig ben geweest was het niet nodig, alleen als er aanleiding toe was.
  Dus ik zie het nut niet zo om mondkapjes te kopen.
  Jaag wel iedereen weg die te dicht in mijn buurt komt. Hans

 3. Heb er voldoende in voorraad die mij ook echt beschermen en zijn daarbij ook echt goedgekeurd en daar gaat het mij om. En zijn ook wasbaar. Vele ondernemers proberen nu een slaatje er uit te slaan maar of ze echt helpen?? Als het moet heb ik ze bij mij.

 4. hier bij ons heeft men een kwaliteitsonderzoek gedaan, alle maskers beantwoordden aan de norm..

  maar er waren toch heel wat verschillen..

  een voorkeur heb ik zelf niet..

  maar of iedereen die nu op de gepaste manier draagt, betwijfel ik

 5. Hahaha, met rookworsten erop vind ik dan wel weer een geniale vondst. Ik heb er één in huis tegenwoordig, een wasbare, gewoon de goedkoopste die ik online kon vinden. Ik hoop alleen dat ik 'm nooit hoef te gebruiken.

 6. Kijk naar Zweden. Geen hysterie, geen lockdown, geen mondkapjes.
  Kijk naar Nederland. Mondkapjes die aantoonbaar zinloos zijn worden aangemoedigd. Oude mensen opgesloten en vereenzaamd. Gebruik van ventilatoren werd tijdens de hittegolf afgeraden wegens corona. Wel een oversterfte hierdoor in ouderenzorginstellingen tijdens de hittegolf.
  Geen mondkapjes in ziekenhuizen om kankerpatienten te beschermen. Want het protocol luidt blijkbaar dat zieke mensen niet beschermd hoeven te worden.
  Besef goed dat die mondkapjes slecht zijn voor je gezondheid. En verder geef je een symboolsignaal af dat je het prima vindt om als monddood door het leven te gaan.

 7. Ik heb er een aantal van mijn schoonzoon gekregen, die rijdt namelijk op de bus, is buschauffeur, dus ik weet dat ze goed zijn, en gekeurd, en ze liggen er puur voor noodgevallen, tot heden heb ik er nul hoeven te dragen. Maar ja, als ik het OV in moet een keer, dan liggen ze er dus wel.

  X

  • Ja, ik heb er ook een aantal liggen. Mijn jongste zoon moest afgelopen maandag voor zijn nieuwe hbo opleiding naar Arnhem met de trein. Toen moest hij dus een mondkapje op.

 8. Als het dan toch moet, laten we het dan maar leuk maken. Ik heb voor mijn Amsterdamse vriendje laatst een mondkapje gekocht met het Ajax-logo er op. Ik geloof bij Kruidvat... Voor de zekerheid heb ik wel (witte en zwarte) mondkapjes in huis maar gelukkig komen we eigenlijk nooit ergens waar we ze moeten dragen.

 9. Zelf heb ik veel plezier van het herbruikbare en wasbare mondkapje van Mode Masker. Echt mooie en duurzame kwaliteit en een comfortabele pasvorm. Kwam goed van pas tijdens onze vakantie vorige maand in Frankrijk, waar het dragen van een mondkapje binnen verplicht is.

 10. Ha Nicole,

  inmiddels heb ik er al aardig wat.
  Van allerlei kleurtjes... allemaal zelfgemaakt.
  Ik vind het helemaal niet erg om ze te dragen wnnt in de supermarkt... nemen mensen automatisch afstand.
  En daar gaat het mij om!

  Groetjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>