Reacties

Loaded fries: minstens 6 recepten! — 10 reacties

  1. Gezonde loaded fries bestaan niet, sorry maar liever echt dan namaak. Dat geld van mij ook voor vlees. Als ik dat zo nodig niet wil eten, geen namaak vlees, dat smaakt echt niet. Het is gewoon jezelf voor de gek houden.

  2. Van de term had ik nog nooit gehoord, maar het concept ken ik wel. En wat ziet het er allemaal heerlijk uit! Ik vind het overigens typisch iets om 'buiten de deur' te eten. Geen idee waarom, maar ik heb er gewoon zo'n gevoel bij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder