Reacties

Avondeten verjaardag: 14 ideeën! — 9 reacties

  1. Wij gaan op de verjaardag zelf uit eten. De jarige mag kiezen waar. De een kiest Cubanita, de ander een all you can eat. Onze kinderen zijn inmiddels volwassen, wonen nog thuis en het blijft een fijn ritueel.
    Met het vieren van verjaardagen zijn we gestopt. Alleen mijn ouders komen en we gaan wat drinken met een paar goede vrienden.
    De kinderen vieren het zelf of gaan op stap met vrienden.
    Eerder vierden we wel de kinderverjaardagen (de een in de herfst, de ander in de lente). Compleet met eten erbij. Meestal maakten we soep en een pan met sloppy Joe's (gekruide hamburger in pittige tomatensaus). Daar werd heel goed van gegeten.

  2. Echtgenoot en ik vieren onze verjaardagen al jaren buiten de deur uit eten of we nemen een overnachting ergens op een leuke plek en dat weet iedereen. Alleen met een kroonjaar pakken we uit en dan laten we een cateraar het werk doen. Ik weet het superluxe, maar een keer in de vijf jaar mag dat. Al alles meezit, want je weet het nooit, volgend jaar dus weer eens groot feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder