Reacties

Van patattafel tot tafelkleden kinderfeestje: 10 tips van een ervaringsdeskundige — 30 reacties

 1. Wat een leuke tip van het tafelkleed! Deze houd ik in gedachten voir het partijtje van mijn dochter. Ik vind het altijd super leuk om partijtjes thuis te vieren. Mijn dochter van 7 wil nog steeds het liefste haar feestje thuis vieren in plaats bij een binnenspeeltuin/bowlingbaan/bioscoop enz. Ze vind het blijkbaar erg gezellig en leuk zo'n feestje thuis.

  • Leuk dat je dochter een feestje thuis op prijs stelt. Waarschijnlijk ben je daar ondertussen ook veel bijzonderder mee dan met de zoveelste keer naar een binnenspeeltuin/bowlen/mcdonalds!

 2. Leuke blog weer,
  Het was bij ons ook nog een verschil in jongens en meisjes feestjes.
  De meisjes bleven netjes zitten wachten tot iedereen er was en bekeken elkaars kleding en kadootjes.
  De jongens gingen direct stoeien en moest je echt bezig houden.
  Met de meisjes kon je gipsen beeldjes verven of zandschilderijtjes maken.
  Met de jongens moest je naar buiten.
  Altijd zo leuk als de jarige na afloop zei dit was het leukste feestje wat ik ooit gegeven heb.(na ieder feestje)

 3. Uitbesteden. Ik houd het kinderfeestje meestal op een locatie waar ze geentertaind worden. Zelf help ik een klein beetje mee. Na afloop ben ik de kinderen met volle buik weer thuis en heb ik geen troep thuis. Heerlijk!

 4. uitbesteden, uitbesteden, uitbesteden.
  Echt niet dat ik nog kinderfeestjes thuis geef.
  En dan het liefst iets actiefs gaan doen: bowlen, prutrace, ski-en, klimmen

 5. Ik vind het organiseren van een kinderfeestje echt leuk. Zeker nu de boys wat ouder worden. Afgelopen keer hebben we lasergames gehuurd en de boys in het park (op een bult) laten lasergamen. Echt super leuk, daarna nog een spektakel feestje en nog zwemmen in het meer. En afgesloten met een BBQ. Een succes!

 6. Ben ik een hele slechte moeder als ik de fijnste kinderfeestje die feestjes vindt die buitenshuis zijn en georganiseerd worden door anderen? Of gewoon iedereen in de ballenbak/zwembad gooien, en ze zichzelf laten vermaken. Is eigenlijk nog leuker. Ik geniet vanaf het terras met koffie in ieder geval :-)

 7. Leuke tips!! Ik heb er ook nog 1.. als ze dan toch van lekker patat eten... hoe leuk is het om niet op een bord te eten.. maar van tafel?? Gewoon je saus en patat op het tafelkleed..dat was hier lachen geblazen!!

  Ook las ik een keer van een omgekeerd feestje.. dus beginnen aan het eind met afscheid en patat.. en eindigen met taart en een cadeautje.. 🤣 en dan dus patat eten onder de tafel ipv aan tafel..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder