|

Tip voor Heksenfeestje: sla nu je slag!

heksenfeestje

Zie je in je toekomst een Heksenfeestje?

Koop de benodigdheden in september en oktober!

Zorg dan dat je in de maanden september en oktober alvast de benodigde spullen koopt! De winkels liggen nu namelijk vol met ‘griezelige’ dingen in verband met Halloween! Dit geld overigens ook voor een Harry Potter kinderfeestje.

Bij de Xenos koop je bijvoorbeeld:

 • grafstenen
 • lampionnen van pompoenen
 • heksen
 • skeletten
 • spinnenwebben
 • heksenhoeden

Kortom alles wat je je maar kunt wensen voor een heksenfeestje. Ook bij de Action kun je nu prima terecht voor heksenspullen. Vergeet niet griezelige raamtekeningen te maken!

Denk ook eens aan zelf griezelig slijm maken! Bijvoorbeeld slijm maken met baking soda!

Lees ook mijn post over Thema’s voor kinderfeestjes! en schminkvoorbeelden.

Welke thema’s heb jij al eens gebruikt voor een kinderfeestje?

Similar Posts

10 Comments

 1. Wij hebben gratis versiering, want spinnenwebben bij de vleet… Het is me te warm om met de ragebol in de weer te gaan.

 2. haha @ anoniem, hier idem!
  Er zijn inderdaad heel veel Halloween-spulletjes te koop, maar ik heb altijd iets supergroots nodig om op te vallen vanaf de straat. Ik heb er ook wel de ruimte voor maar ik moet er altijd wat groters van maken.

 3. Mag ik vragen waarom jij de x.enos en de a.ction zo promoot?

  Ik heb wel vaker stukjes van jou gelezen waarbij je aanraad om in deze winkels te gaan shoppen, met als hoofd reden dat het daar lekker goedkoop is.

  Je moet jezelf alleen even afvragen waarom deze winkels zo goedkoop zijn, ergens op de wereld wordt hiervoor de rekening betaald.

 4. Een grafsteen voor de gezelligheid… Dat gaat mij echt mijlen boven m’n per. Misschien dat mensen die in hun omgeving nooit geconfronteerd zijn met dood en rouw een grafsteen een leuk sfeertje vinden meebrengen. Afgezien van de grafstenen vind ik Halloween al een naar ‘feest’, dat volgens mij vooral wordt geïnitieerd door de goedkope-decoratie-zooi-winkels. Er is immers niets wat je viert op die dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.