Reacties

Tip voor Heksenfeestje: sla nu je slag! — 10 reacties

  1. haha @ anoniem, hier idem!
    Er zijn inderdaad heel veel Halloween-spulletjes te koop, maar ik heb altijd iets supergroots nodig om op te vallen vanaf de straat. Ik heb er ook wel de ruimte voor maar ik moet er altijd wat groters van maken.

  2. Mag ik vragen waarom jij de x.enos en de a.ction zo promoot?

    Ik heb wel vaker stukjes van jou gelezen waarbij je aanraad om in deze winkels te gaan shoppen, met als hoofd reden dat het daar lekker goedkoop is.

    Je moet jezelf alleen even afvragen waarom deze winkels zo goedkoop zijn, ergens op de wereld wordt hiervoor de rekening betaald.

  3. Een grafsteen voor de gezelligheid... Dat gaat mij echt mijlen boven m'n per. Misschien dat mensen die in hun omgeving nooit geconfronteerd zijn met dood en rouw een grafsteen een leuk sfeertje vinden meebrengen. Afgezien van de grafstenen vind ik Halloween al een naar 'feest', dat volgens mij vooral wordt geïnitieerd door de goedkope-decoratie-zooi-winkels. Er is immers niets wat je viert op die dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>