Reacties

Pinata maken of kopen — 26 reacties

 1. Ik vind ze zo mooi om te zien in al die kleuren.
  Mijn kinderfeestjes zijn ook zo goed als voorbij en vinden de laatste jaren buiten de deur plaats. Die last is van mijn schouders. Volgens mij vinden kinderen dit een geweldige activiteit.
  Leuke blogbericht!

 2. Wat een leuk idee, ik had er nog nooit van gehoord. Maar ik heb dan ook geen kinderen en heb me nooit zo bezig hoeven houden met ideeën voor kinderfeestjes.
  Ik zou het zelf in ieder geval heel leuk hebben gevonden toen ik een kind was!

 3. Ik heb er 2 gemaakt afgelopen jaar toen Damiën de communie deed. Hij wilde een Amerikaans thema en volgens hem hoorde daar een pinata bij. Het is even wat werk, maar met een vriendin samen had ik de pinata`s in een ochtend af. Inderdaad met een ballon om deze daarna te versieren. De kinderen vonden dit echt een supergave activiteit op het feest.

 4. Leuk onderwerp!
  Ik kom uit Curacao en daar was het heel gewoon om een pinata op je kinderfeestje te hebben.
  Toen ik zelf kinderen kreeg woonde ik in Nederland en we hebben altijd zelf pinata's gemaakt voor de kinderfeestjes en het was altijd een groot succes! De allereerste pinata die we maakten was een schatkist gemaakt van een veel te stevige kartonnen doos. We hebben die tenslotte zelf aan gort moeten slaan omdat de kinderen het niet voor elkaar kregen maar ook dat was aanleiding voor een hoop lol ;))).
  Laatst zag ik ze bij de Xenos en uit pure nostalgie had ik er bijna een gekocht! De kinderpartijtjes zijn echter al lang voorbij dus ik heb me ingehouden. Erg leuk om te doen op een verjaarspartijtje. Wel goed opletten dat de andere kinderen ver genoeg weg staan want degene die aan de beurt is om te meppen wil wel eens erg enthousiast in het rond meppen!

  • Bedankt voor de goede aanvulling Mirjam: een pinata kun je dus ook maken met een kartonnen doos! Leuk dat jij het in Curacao al vaker had meegemaakt, zo'n pinata!

 5. Super leuk, een Pinata! Wij hadden er ooit een voor de bruiloft van mijn zus geregeld, maar mijn zwager had hem naar een klap al kapot. Dat was inderdaad wel erg jammer :( Maar voor kinderen is het zo leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder