Reacties

Kinderfeestje 10 jaar vier uren — 13 reacties

 1. Bij ons ook een uurtje of 4, dat vind ik lang genoeg. Voor de kinderen, maar ook voor mezelf :)
  Met onze jongste zijn we afgelopen keer ook thuis gebleven. Met de oudste hebben we de laatste keer een speurtocht bij Natuurmonumenten gedaan. Maar ja, zij is in de zomer jarig, dat is weer-technisch gezien wel zo handig. :)

 2. Ik kan me nog feestjes van mijn meiden herinneren, op woensdagmiddag, van 2 tot uiterlijk 8 uur en dan waren ze dus ook al thuisgebracht...
  Jouw indeling zoet er geweldig uit, incl. noodplan! Dit gaat helemaal lukken! Heel veel plezier, en ook al is het al een hele tijd geleden, nog gefeliciteerd met je zoon... Ha, nog even en hij is alweer jarig!
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Leuk plan maar bij ons zou dat niet werken. Van alle gasten zou waarschijnlijk 2/3 frozen al gezien hebben en klieren. Mijn ervaring is ook dat jongens altijd veel eerder met iets klaar zijn dan ik dacht.
  Wij gaan altijd iets doen, disco bowlen, zwemmen (na groep 5 want dan gaan ze elke week zwemmen), lasergamen oid.
  Thuis even snel wat eten en dan weg. Thuisbrengen doen we op de terugweg. Kosten neem ik graag voor lief

 4. Hier bij ons was t altijd kinderfeestje thuis en duurde zo n uurtje of 4.
  Alleen bij de oudste hebben we BBQ gedaan en bij de andere bloemschikken op locatie.
  En dat was omdat ik zelf in t ziekenhuis had gelegen en geen doorzicht had om ze te vermaken.
  Maar verder altijd thuis en dat is ook t goedkoopste, zeker met 1 salaris moet je toch rond komen.

  Maar t programma zit heel goed in elkaar.
  Een heel fijne en gezellige middag toegewenst en dat hij terug kan zien op een leuke middag.

  Groet van Hilda

 5. Ik ben zoooo blij dat mijn dochter in juni jarig is! Vorig jaar vierden we het wegens ziekte op de 1e datum in juli. Ze werd vier en was het nog met papa's en mama's erbij. We zouden naar het klimduin gaan maar het bleek de warmste dag van het jaar! Dus besloot ik dat het verstandiger was naar een meer te gaan in de buurt. Ik had allemaal zakjes gemaakt met traktaties erin en taart mee. Het was een supergenoeglijke middag.
  Dit jaar, echter, wordt het voor het eerst een "echt" kinderfeestje. Ik ben van plan om alle kinderen die ze wil uitnodigen mee te nemen naar een grote openluchtspeeltuin in de buurt en weer zakjes met traktaties mee te nemen. Niet te duur en volgens mij hebben ze een supermiddag. De feestjes waarop dochter nu wordt uitgenodigd in de winter gaan ze vaak naar "iets" toe als de ijsbaan of holle bolle boom en dat lijkt me inderdaad best een uitgave.

  Overigens, ze is weleens uitgenodigd op woensdagmiddag als ze ballet heeft, maar ik vind het echt niet meer dan vanzelfsprekend dat ze dan ballet gewoon een keertje overslaat.

  Veel plezier/succes ;)

 6. Van die drukke agenda's kan ik meespreken. Mijn dochter viert deze week ook haar verjaardag en de helft van de geïnviteerden heeft afgezegd wegens: op vakantie, hobby's,... Een goede datum vinden is inderdaad tegenwoordig niet makkelijk meer.
  Leuk feestprogramma. Bij ons duren de feestjes ook altijd maar 3 of 4 uur.
  Veel plezier!

 7. Bij ons valt het nog reuze mee met het niet kunnen op de vrije middagen. En we houden het gezellig thuis, gaan altijd knutselen wat ze erg leuk vinden. Maar de oudste 2 zijn dan ook meiden.. de jongste is net 6 geworden, en die kleine mannen houd je ook nog wel zoet met spelen. Ze zijn hier wel alle 3 in de winter jarig, dus een buitenprogramma valt niet mee! We hebben 2 platen waarop je kleine pannenkoekjes kunt bakken, en dat is reuze leuk, zijn ze een poos zoet mee!
  En 4 uur is lang genoeg, hoewel ze het laatst bij mijn oudste (11) zo leuk hadden buiten, dat ze ruim een uur later naar huis gingen. Het is altijd een hele organisatie, maar o zo gezellig!

 8. Als je dit leest heb je het waarschijnlijk achter de rug, en hoop ik dat je lekker op de bank zit, en terug kan kijken op een geslaagde middag!!

  Ik vind het superknap als mensen het thuis organiseren, en mijn zoon heeft leuke herinneringen aan feestjes bij vriendjes thuis!!

  Ik zelf zag het toch niet zo zitten, heb niet zo'n organisatie vermogen voor het bezighouden van een groep jongens!! :-)

  Bij ons was het altijd taart en kadootjes bij ons thuis en dan naar zo'n indoor speeltuin, incl. frietjes e..d.. Veel mensen vonden het altijd maar niks, maar ik zag altijd blije gezichtjes!! En daar ging/gaat het toch om.

  Groetje, en nu maar lekker genieten van je rust!! :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder