Welke superkracht zou jij willen hebben?

superkrachtAls ik een superkracht in de schoot geworpen zou kunnen krijgen dan zou ik graag onzichtbaar kunnen zijn! Dat lijkt me namelijk heel relaxed. En superkracht nummer 2 is vliegen. Want dat lijkt me heerlijk.

Mijn 5 favoriete superkrachten

 1. Onzichtbaar worden.
 2. Vliegen.
 3. Door met mijn ogen te knipperen naar een andere locatie reizen.
 4. Gedachten kunnen lezen.
 5. Op gewenste momenten even een blik in de toekomst kunnen werpen.

Wat zou jij als superkracht willen?

Similar Posts

40 Comments

 1. Goh een vraag waar ik over na moet denken want ik heb totaal geen idee wat voor superkrachten er allemaal zijn in films/series.

  Maar onzichtbaar zijn lijkt me ook wel wat. Heerlijk echt alleen op z’n tijd.
  Tijdreizen om te proeven van verschillende levenswijzen door de jaren/eeuwen heen. Ik wil best zelfvoorzienend leven, helaas niet mogelijk als je geen startkapitaal hebt.

 2. Nummer 3: naar een lokatie reizen door met je igen te knipperen. Dat lijkt me geweldig :-)
  Vliegen doe ik heel vaak in mijn dromen, gedachten lezen hoeft van mij niet (non verbaal vertellen mensen toch al heel veel. En de toekomst wil ik niet weten. Die komt vanzelf en nu ik niet meer helemaal piep ben vallen er zoveel mensen uit mijn nabije omgeving weg. Ik vind het fijner om niet te weten wanneer er nog meer mensen gaan.

   1. Gewoon puur praktisch; als de kinderen bijv. in de tuin aan het spelen zijn en ik ben in de keuken, kan ik ze niet zien. Dus dan zou het superhandig zijn.
    En ik heb nog weleens de neiging om “korte bochten” te nemen in huis, als ik dan door de muur heen kan kijken, dan loop ik niemand omver of ergens tegenaan. Dat hoop ik dan tenminste ;).

 3. Moeilijk… Ik zou denk willen vliegen en onzichtbaar willen worden. Ik kan niet kiezen. Gedachten lezen lijkt mij leuk maar toch ook weer niet. Ik hoef echt niet alles te weten ;-)

 4. Naar een andere locatie lijkt me wel wat en dan niet van tevoren weten waar naartoe de reis is.

  En niet helemaal een superkracht is het maar ik zou zo graag zelf kunnen klussen en dat niet schilderen en behangen maar echt verbouwen en dan op superspeed.
  Of met ogen k niperen en dan is het klaar.

 5. Hmm, dat is een goede vraag, welke superkrachten ik graag zou willen hebben. Vroeger wilde ik altijd de krachten hebben als Totaly Spies. Nu lijken me 1)onzichtbaar kunnen worden en 2)gedachten kunnen lezen wel héél erg leuk en fijn om te hebben.

 6. Vliegen lijkt me leuk, maar ik zou zonder twijfel kiezen voor gedachten lezen! Erg handig met driftige kinderen lijkt me! Op de momenten waarop je denkt: wat wíl je toch??

 7. Teleporteren lijkt me heel praktisch – scheelt zoveel reistijd van en naar het werk! En geduld is ook een superkracht – daar werk ik al jaaaren aan. Zucht.

 8. Gedachten lezen is verleidelijk, maar zomaar per direct te kunnen reizen door met je ogen te knipperen is super! Ik zou dan heel wat meer landen en plekken van de wereld willen zien dan ik nu heb gedaan. Uurtje HongKong, middagje Peru… dat idee.

  Hoewel ik best kan genieten met mijn verstand op nul in de auto. Maar als reizen zo veel tijd bespaart doe ik dat mediteren wel ergens anders.

 9. Wat nog ontbreekt in jouw lijstje, en wat ik juist zou willen kunnen, is terug in de tijd gaan. Het lijkt me zo geweldig om zo nu en dan even 100 jaar in de tijd terug te kunnen gaan, en dan ook weer naar het heden mogen natuurlijk. Maar om te zien hoe het er op een bepaalde plaats 100 jaar geleden aan toe ging. Lijkt me echt helemaal geweldig.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  1. Ja, dat tijdreizen had er inderdaad tussen gemoeten zeg! Dat lijkt mij ook geweldig. Moeten we wel heel voorzichtig zijn dat we niet per ongeluk iets veranderen waardoor de hele toekomst dan ineens verandert.

 10. Ik zou voor vijf gaan op dit moment… terwijl ik in een andere setting voor het reizen zou kiezen.

  De reden?
  Ik zou zo graag te weten komen hoe de toekomst eruit ziet voor en met onze dochter, we wachten op zoveel uitslagen en hopen op duidelijkheid.

 11. Het gaafste lijkt me teleporteren, niet alleen van plek naar plek, maar ook door de tijd heen. Er zijn zoveel momenten in de geschiedenis, maar ook tijdperken die ik zou willen zien en beleven.

 12. Ppff daar vraag je me wat! mag je ze ook allemaal kiezen?! haha
  Nummer 1 lijkt me soms wel eens even heel fijn Onzichtbaar worden.
  Maar de andere optie,s zou ik ook wel eens heerlijk vinden.
  Waarom kunnen wij dit nou niet als mens he!
  Leuke post trouwens!! heerlijk om nog eens meer over na te denken.

 13. Haha, hier moet ik even over nadenken. Ik zou wel graag willen dat ik alleen maar aan iets hoef te denken en dat ik het dan heb of dat het dan gebeurt. Is dat ook een superkracht?

 14. Wat een leuke vraag. Ik zou als superkracht nooit moe willen zijn.
  Terug kunnen in de tijd. (niet om het over te doen maar om het opnieuw te beleven)
  Maar jouw nummer 5 is ook een hele mooie!

 15. In mn vingers knippen en dat mn huis dan zomaar schoon en opgeruimd is….inclusief gelapte ramen…als dat zou kunnen zou ik al heel blij zijn….Niet dat het in een bende is hier hoor haha, maar ik vind het zo zonde van onze tijd hier op deze wereld om steeds maar te lopen poetsen….

 16. Ik zou af en toe wel in m’n vingers willen knippen om alles stil te zetten behalve mezelf.
  En dan de tijd een tikkie terug om een situatie overnieuw te doen.
  Of gewoon relaxt op de bank een boek lezen met de rest van de wereld even op pauze… :-)

  En supersnel van a naar b lijkt me ook wel wat.

 17. Ik wil ook graag dat ik eventjes in mijn vingers knip en dat het huishouden is gedaan. Lijkt me super, omdat ik altijd tijd tekort heb. Oh, en dat alle troep gelijk is opgeruimd en naar de kringloper of de afvalbak is gebracht… Heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.