Wanneer vier jij Sinterklaas?

sinterklaas

Overmorgen is het 5 december, en is de Sint jarig. Maar veel mensen vieren het denk ik al dit weekend.

Wij vieren het tenminste morgen al. Dat is simpelweg makkelijker, omdat iedereen dan vrij is.

Last minute ideeën op doen? Of je blogpost delen?

Wil je nog leuke Sinterklaas posts lezen? Of heb je er zelf eentje geschreven die je graag deelt?

Dan kun je terecht in de Sinterklaas Hop!

Leestips

Wanneer vertel je je kind dat sinterklaas niet bestaat?

Schoentje zetten

Wanneer vier jij Sinterklaas?

Similar Posts

22 Comments

 1. Vanavond want zwager en schoonvader zijn er ook, vieren we meteen de verjaardag van onze kleinzoon. Straks dus echt een vol huis met eigen kinderen en aanhang en leeftijden van bijna 1 tot bijna 90

 2. Leuk al die posts, ik ga ze allemaal even bekijken. Wij vieren het morgen omdat de vader van de kids er dan ook bij kan zijn dus dat is allemaal net wat handiger.

 3. Afgelopen vrijdag bij de kids op school. Morgen thuis als gezin, maandag op mijn werk en komend weekend met mijn familie, inclusief een aantal verjaardagen die rond deze tijd van het jaar vallen.

 4. Wij hebben het zonet gevierd bij schoonmoeder, alleen zoon denkt dat hij maandag ook nog krijgt bij ons thuis. Helaas voor hem alleen op school. En morgenmiddag bij mijn ouders, die de cadeaus regelen voor de kinderen. En meestal krijgen wij dan een geldbedrag mee.

   1. De kinderen waren ziek, maar Sinterklaas en Zwarte Piet gingen bij de zieke kindjes van school langs. Dus de cadeautjes hebben ze toch nog gekregen. En dat hij thuis niks meer kreeg heeft hij niks van gezegd. Vond dit ook al spannend genoeg. En hij had al een groot, duur cadeau gekregen dus we hadden het hem al een paar keer verteld dat het niet ging gebeuren elke keer als hij er over begon. Dus het is goed gekomen, geen klachten van zijn kant:-)

 5. Leuk al die Sint Blogs.
  Wij vieren het vanmiddag bij mijn moeder. Samen met mijn broer en zijn gezin. Helaas het 1e jaar zonder mijn vader en dat is best moeilijk. Maar we maken er samen het beste van zoals hij gewild al voor de kleinkinderen.
  Morgen thuis gourmetten en nog een paar pakjes.
  Bij beide geen bergen vol cadeautjes. Ze krijgen immers al meer dan genoeg. Met Kerst weer bij omi (schoonmoeder) nog een cadeautje uit Amerika van hun oom en tante.

  1. Ik kan me voorstellen dat het even slikken is, zo’n eerste Sinterklaasfeest zonder je vader Marjon. Dat is niet niks. Wel mooi dat jullie het vieren in de stijl zoals hij fijn vond!

 6. Ik vier geen sinterklaas, maar doe altijd iets ludieks. Een zomaar cadeau gebaseerd op sinterklaas. In de online winkel van Jumbo kocht ik een paar weken terug alle chocoladeletters die samen de volledige naam vormden van de persoon die ik het ga geven.
  Ik had nog wat stukken pvc over, kleefde dat op doorzichtig pakpapier, plakte de letters er 1 voor 1 op met plakband. Maakte het dicht met slingers.
  Ziet er mooi uit. Ik breng het morgenavond,

 7. Hier valt niet echt iets te vieren : één van onze kinderen heeft 2 dagen geleden een zeer ernstig verkeersongeval met zware verwondingen gehad….Kleinkinderen komen in de loop van de week hun sinterklaascadeautjes afhalen maar ik zie ertegen op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.