Reacties

Surprisetip: maak een zilveren ezel! — 8 reacties

 1. Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, het kind maakt de surprise met een beetje hulp, maar wat belachelijk dat jij hem moet maken.
  Het wordt steeds gekker. Je hebt het mooi gefixed:)

 2. Ik ben zo een type moeder die zich ermee bemoeit. Dat zal ik bekennen.
  Ik krijg juist altijd commentaar dat ik een 'uitslover' ben.
  Ik heb me voorgenomen dit jaar dat niet te doen maar mijn kind heeft nog niets gedaan. Nul, nada, niente.
  Dus ik weet nog niet of ik mijn voornemen waar kan maken...
  Gr,
  Julia

 3. o wat irritant, ik zou da hels worden als ik zo iets te horen zou krijgen. Het gaat toch om het idee, en niet zozeer om het eindresultaat? Maar die ezel ziet er puik uit overigens hoor!
  Hier hebben we al dagen discussies over te maken surprise voor school. Wij zijn alle 3 heel onhandig met knutselen en ik vrees dat we niet verder komen dat de surpise van een doos in een doos in een doos in een doos.....

 4. Oh, ik weet nu weer waarom en wanneer mijn laatste restje pret om Sinterklaas verdween. Dat was toen de juf van school opbelde dat de surprise die mijn zoon geknutseld had niet goed genoeg was. Zij had alle pakjes opengemaakt en 'gekeurd'. Juf en zoon lagen elkaar al niet goed, maar dat werd er na die middag niet beter op. Ik heb de hele avond en halve nacht nog zitten knutselen aan iets beters, heb zoon naar bed gestuurd. Maar wat had ik vanaf die dag een absolute hekel aan dat Sintfeest. Vooral toen ik hoorde dat andere kinderen en ouders ook die telefoontjes hadden gekregen. Je zou denken: ha solidariteit, you're not the only one. Nou dat pakte in dit geval zo uit dat alle bewuste ouders de pest aan het Sintfeest kregen.We hebben de juf spottend voorgesteld dat wij als ouders dan ook maar de lootjes moesten gaan trekken.
  Groet, Hsm.

 5. Wat een rare school, het gaat er toch juist om dat de kinderen de surprises zelf maken (met een beetje hulp van...)Het hoeft toch niet helemaal perfect te zijn. Idd fijn dat je over een tijdje van deze school af bent.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder