|

Vuurbeker van Harry Potter: zelfgemaakt

Mijn jongste dochter heeft mijn oudste dochter ‘getrokken’ voor Sinterklaas. Beide zijn Harry Potter fans. En anders dan mijn drie zonen : ( doen ze erg hun best op de surprises. Ze maakte als surprise de vuurbeker van Harry Potter na.

Ze kocht bij de Action een kaarsenstandaard, een plastic schaal en combineerde dat tot de vuurbeker. Ik vind het knap van haar gedaan!

Hier onder voor en na foto’s!

action schaal
Plastic schaal voor 89 cent
IMG 0983
Houten kaarsenstandaard
IMG 0977
Op elkaar geplakt
Met gouden spuitverf overgespoten!
Met gouden spuitverf overgespoten!

Deze ‘vuurbeker’ kun je ook maken voor een leuk Harry Potter kinderfeestje!

Wanneer vieren jullie het Sinterklaasfeest? Wij vieren het vandaag op 5 december.

 

Similar Posts

26 Comments

 1. LOL, ik heb 3 van die schalen, de grote zelfs voor sla in de zomer etc, en nu als fruitschaal als ik heel veel appels heb etc. ;-)

  Dat heeft ze heel mooi bedacht zo, die ga ik zeker onthouden voor ooit, want wij vieren geen Sint meer, familie te klein voor en geen interesse meer, daarbij, ik ben morgen ZELF jarig, dus uhm, mijn familie vind dat al genoeg :D En ik ook hoor trouwens… surprises maken niks voor mij, of eigenlijk wel, maar dat dichten en gedoe eromheen… als je dan ook nog je verjaardag moet gaan plannen en doen…

  X

  1. Ha, ha, daar heb ik ook last van! Ook ik ben jarig op 6 december en ik vond het altijd een heel gedoe: èn mijn verjaardag èn sinterklaas vieren.

 2. Wauw echt super mooi gemaakt zeg!
  Wij doen nu nog niet echt aan Sinterklaas, wel haar schoentje zetten in het weekend maar nog geen Sinterklaas avond. Ze is nu bijna 2 en vind het wel al echt leuk worden. Ik denk dat we volgend jaar wel Sinterklaas avond gaan vieren, ik ben benieuwd hoe ze dat vind.

 3. Zo wauw, echt mooi gedaan en een heel leuk idee van haar!
  Al ben ik geen HP-fan, ik vindt het echt heel erg mooi.

  Wij vieren geen sinterklaas.

 4. Geweldige surprise! Wij gaan morgen gourmetten voor gezellig, lekker en samen zijn. Ik ben blij dat mijn Sinterklaas-stress sinds ruim twee jaar voorbij is, toen ook de jongste op de hoogte was gesteld. De jongste twee krijgen een paar kleine kadootjes en de oudste is net jarig geweest en extra verwend (nu het financieel kan).
  Veel plezier samen!

 5. Wat is deze leuk geworden zeg! Wij vieren geen Sinterklaas, maar vanaf volgend jaar zou ik wel weer een leuk spel met vrienden willen doen. Altijd gezellig!

  1. Die blauwe vlammen heeft ze er inderdaad later ook nog ingemaakt met speciaal papier. Ik vroeg me al af waarom ze blauw papier had gebruikt, maar blijkbaar hoort dat dus zo!

 6. Wat gaaf!!!! Mijn kleine Harry Potter fan werd door oma verwend met een zelfgemaakte Gryffindor sjaal, muts en handschoenen, ze moest bijna huilen van blijdschap ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.