Reacties

Harry Potter surprise: Vuurbeker van Harry Potter — 26 reacties

 1. LOL, ik heb 3 van die schalen, de grote zelfs voor sla in de zomer etc, en nu als fruitschaal als ik heel veel appels heb etc. ;-)

  Dat heeft ze heel mooi bedacht zo, die ga ik zeker onthouden voor ooit, want wij vieren geen Sint meer, familie te klein voor en geen interesse meer, daarbij, ik ben morgen ZELF jarig, dus uhm, mijn familie vind dat al genoeg :D En ik ook hoor trouwens... surprises maken niks voor mij, of eigenlijk wel, maar dat dichten en gedoe eromheen... als je dan ook nog je verjaardag moet gaan plannen en doen...

  X

 2. Wauw echt super mooi gemaakt zeg!
  Wij doen nu nog niet echt aan Sinterklaas, wel haar schoentje zetten in het weekend maar nog geen Sinterklaas avond. Ze is nu bijna 2 en vind het wel al echt leuk worden. Ik denk dat we volgend jaar wel Sinterklaas avond gaan vieren, ik ben benieuwd hoe ze dat vind.

 3. Zo wauw, echt mooi gedaan en een heel leuk idee van haar!
  Al ben ik geen HP-fan, ik vindt het echt heel erg mooi.

  Wij vieren geen sinterklaas.

 4. Geweldige surprise! Wij gaan morgen gourmetten voor gezellig, lekker en samen zijn. Ik ben blij dat mijn Sinterklaas-stress sinds ruim twee jaar voorbij is, toen ook de jongste op de hoogte was gesteld. De jongste twee krijgen een paar kleine kadootjes en de oudste is net jarig geweest en extra verwend (nu het financieel kan).
  Veel plezier samen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder