Reacties

Oh nee! Niet weer zo'n stomme onesie! — 34 reacties

 1. Wat mij verschrikkelijk lijkt aan een onesie is dat als deze eenmaal aanhebt en het lekker warm hebt dat ding half moet uitrekken om naar het toilet te gaan.

  Deze is inderdaad erg leuk! Fijne zondag!

 2. Wat is dat schattig en helaas heb ik ook onesies in huis. De een is spongebob pak met alles er op en eraan. De andere is Spiderman pak waar je niet meer kunt zien wie het draagt. In wasbeurt heb ik ook niet altijd zin in en neemt idd veel ruimte in beslag, maar is ook wel leuk dat kinderen mogen kinderen zijn. :-)

 3. Qua onhandigheid doen ze mij denken aan de bodystockings eind jaren 80/begin jaren 90. Ik vind de onesies wel grappig en ze geven een leuke look. Wij hebben ze niet in huis en het meest dicht in de buurt komen de katoenen tricot joggingbroeken die we binnen graag dragen.

 4. De kids hebben ze hier ook, nog van vorig jaar. Weet niet eens of ze ze nog passen, ze hebben op zondag gewoon liever de pyama aan. Bij de kleintjes vind ik het wel leuk, maar het is bij het naar de wc gaan ook vreselijk irritant.

 5. het zal ongetwijfeld lekker zitten en warm zijn, maar als je net als ik heel veel drinkt op een dag, zie je alleen het grote nadeel van zon onesie, want wat als je moet plassen ? dan moet alles uit en aangezien je zon ding draagt on het warm te hebben lijkt het mij reuze vervelend als ik op mijn niet verwarmde toilet alles uit moet doen om te gaan plassen.

 6. Neeeeeeeee ;-). Hahaha ik snap het hele concept niet zo. Ik vind dit een carnavalspakje. Ik heb (guilty pleasure) wel graag 's avonds een fleecevest met zachte joggingbroek aan. Dat hangt net wat lekkerder op de bank. :D

 7. Neen, wij hebben er geen in huis!

  Misschien is dat omdat we hier in België altijd wat achterop komen in het volgen van trends en mode ;-)

  Als ik nergens naartoe moet in het weekend hou ik er wel van om in een jogging outfit, huispak of een enkele keer zelfs in pyjama rond te lopen.

  Het is daarom niet dat ik op zo'n dag niets uitricht, maar het zit gewoon comfortabeler dan al die strakke stadskledij die ik aanmoet voor het werk.

  • Ik zou de onesie trend op zich niet willen scharen onder de noemer 'mode' Petra ; ) Fijn dat hij in België nog niet zo populair is.

   Als je voor je werk nette, minder makkelijk zittende kleding aan moet kan ik me goed voorstellen dat je in je vrije tijd graag comfortabel bent. Ik draag altijd jersey rokken e.d. en werk vanuit huis. Dus ik hoef eigenlijk nooit ongemakkelijke kleding aan.

 8. Laat Sinterklaas nu net 5 onesies voor ons hebben gekocht?!! Een "Stitch" een giraf, een haai, een konijntje en een huise triceratops.

  Lamlendig, warm, lekker ruim... eh ja. Heerlijk! Alleen dat plassen, dat levert wat problemen op soms als je eerst al die knoopjes los moet peuteren en half naakt op de wc moet zitten...

 9. Ja! Sinds gisteravond (= pakjesavond) heeft ons Midi-meisje (9) een onesie!! Verschrikkelijk. En ze heeft er vandaag een hele dag in rondgelopen. Duidelijk pyjamadag ????
  En als ik heel eerlijk ben, dan heb ik er nog ongeveer 50 in huis.... Gekocht onlangs in een aanbieding bij de HEMA. Kijk maar wat ik er mee doe: http://www.beetjebezig.nl/rompers ????

 10. ik vind het meer verkleedpakken ;) zeker de pakken die idd ook echt wat voorstellen zoals een dier of wat dan ook.. leuk voor carnaval... maar anderzijds snap ik een lekker huispak ook wel.. voor mezelf niet.. om me nou om 21u nog om te kleden voor een klein uurtje op de bank vind ik maar gedoe ;) mn dochter heeft er wel 1 gekregen omdat ze zo van zachte lekker zittende kleding houdt maar heeft m 3 x aangehad in 2 maanden :p dus ik vermoed dat er niet veel bij komen de eerste jaren ;)

  • Nu je het zo zegt, heeft het inderdaad wel wat weg van een verkleedpak. Die associatie had ik nog niet gemaakt. Ik dacht alleen maar: 'Oh nee, weer zo'n onesie!'

 11. Mijn dochter heeft er ook een en woont erin. Nou ja vooral 's avonds als ze gaat chillen. Ik denk dat in het studentenhuis waarin zij woont veel meiden 's avonds in zo'n pak rondlopen.
  Ik heb hem weinig in de was want die die doet ze zelf.

 12. Mijn oudste dochter wilde er ook perse een hebben. Gelukkig heb ik haar kunnen overtuigen dat het zó irritant is als je naar de wc moet!Ik vind ze oerlelijk en zal er zelf echt geen een kopen voor wie dan ook...

 13. Ow, nee lelijke dingen!
  En dan te bedenken dat ik vroeger zelf ook pyjama's uit één geheel had... wel is waar niet met muts er aan maar toch.

  Hier hebben ze er beide één, die worden gebruikt als verkleedkleding en komen verder niet te voorschijn.

 14. Hahaha ik wist niet eens dat die pakken een naam hadden onesie . Weer wat geleerd.
  Ja ze staan wel schattig maar ik zou ook de schrik hebben voor alle was die erbij in de machine gaat. Pluis pluis pluissssssss.
  En met plassen pak helemaal uit en weer aan. lekker koud in de winter op de wc..bbbrrrb
  Hoeveel soorten zijn er inmiddels wel niet van ?

 15. Ik heb er eentje! Gekocht toen ik zwanger was, met heel groot de tekst 'Hands off my bump'. Dat was heerlijk toen zelfs mijn zwangerschapsbroeken me dwars zaten, en inderdaad als ik me lamlendig voelde..

 16. Die lelijke dingen komen er bij mij niet in. Behalve dan de rompertjes van mijn zoon, die de Amerikanen ook onesie noemen. Maar dat is toch niet waar jij het over hebt. Ik snap ook niet waarom ze zo hip zijn. Ze zien er niet uit! Ik denk zelfs dat als ik de leeftijd had van jouw zoon en dit cadeau zou krijgen van mijn vriendje, ik het acuut uit zou maken ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder