Vier jij nog Moederdag + wat populaire cadeau’s?

Moederdag vintage

Vorig jaar was nog maar de helft van de mensen van plan iets te kopen voor Moederdag. Dat vind ik best verrassend, hoewel je natuurlijk ook prima Moederdag kunt vieren zónder iets te kopen.

Niettemin, vind ik het zelf toch wel leuk als de kinderen een beetje moeite doen. Het hoeft niet duur te zijn, het gaat mij om het idee. En natuurlijk is het onzin dat dit alleen op Moederdag zou kunnen, maar het kan wel een mooie aanleiding zijn om er even aan te denken.

Wat zijn populaire cadeau’s voor Moederdag?

 1. Bloemen
 2. Cosmetica
 3. Parfum (zie ook Parfum kiezen) En kijk uit voor goedkoop namaak parfum!
 4. Sieraden (zie ook zilveren sieraden schoonmaken) en een bedelarmband.
 5. Belevingen, denk aan de Libelle Zomerweek : )

Wat hoop ik te krijgen voor Moederdag?

 • Een Flow Magazine
 • Hema cadeaukaart
 • Sokken voor hardlopen
 • Van die haarklemmen van de Hema
 • De belofte om voortaan jassen en tassen bij thuiskomst meteen op te ruimen : )

Wat ik voor mijn moeder kocht

Voor mijn moeder kocht ik een bloembakje!

Zie ook Moederdag zonder moeder.

Doe jij wat aan Moederdag? En vind je leuk om te krijgen/geven?

Similar Posts

22 Comments

  1. Ja, dat vind ik ook wel. Uiteraard is het goed om het hele jaar door naar elkaar om te zien, maar zo’n speciale dag kan net even een duwtje in de rug geven.

 1. Wij vieren het alleen met een gezamenlijke bos bloemen, ik zorg voor taart en een drankje. Meestal bak ik ook wat lekkers.
  Hebben we zelf zo ingesteld, bevalt prima.

 2. Het steeds commerciële gedoe van Moederdag komt me wel eens een beetje de strot uit. Toch vind ik het wel leuk om mijn moeder even in het zonnetje te zetten zo eens per jaar. Oké, twee keer, ze is ook nog een keer jarig;). Vaak geef ik iets kleins, het gaat om het gebaar. Dit jaar had ze een dure wens, dus die hebben we met alle brussen vervuld. Als ze dan eens wat weet (meestal heeft ze geen idee), maken we er snel gebruik van!

 3. Mijn dochter zegt altijd , het is elke dag moederdag. Wij doen niet aan kados op verplichte dagen. Wel zomaar spontaan, zo kreeg ik vorige maand per post een supergrote kaart met fotos van een dagje Leiden samen met mijn dochter. Zij had dit stiekem geregeld , vond het wel apart dat ze zoveel fotos maakte die dag, maar dit had ik niet verwacht. Veel leuker om iets spontaan te krijgen dan op een vaste dag.

 4. Hm ik doe en verwacht niks verplichts, maar de zelfgemaakte kadootjes van de 2 jongsten vind ik altijd leuk natuurlijk.
  De oudste geven me vaak leuke dingen als een tegoed bon om samen ergens gezellig thee te drinken, helemaal top is dat :-)

  ps off-topic nog ff over een der vorige onderwerpen, weet je dan een rustig festival en is dat dan wel ehm leuk??
  Mij lijkt een hippie festival in portugal bv wel geinig

 5. ik koop of bak zelf een taart,en soms gaan we uit eten of we bestellen iets lekkers, en de kinderen geven mij vaak iets wat nodig is in het huishouden en daar ben ik heel blij mee,dat is dit keer een stofzuiger. die dingen gaan vaak na een paar jaar weer kapot jammer genoeg.

 6. moederdag, ik kan spijtig genoeg niets meer geven….
  er zijn in belgie 2 moederdagen, vandaag en 15 augustus, maar dat is meer in Antwerpen.
  Ik heb in de week een taart gebakken, en toen een bon gekregen, meer moet dat niet zijn
  Een @->- voor jou.

 7. Mijn kinderen vieren Moederdag meestal hier, al zijn ze intussen zelf ook moeder. Dus wij vieren het samen.
  Kreeg een heerlijk geurtje en bloemen
  En ja die hoop van alles gelijk opruimen blijft hier ook op het lijstje staan whahaha…
  Groetjes en fijne moederdag

 8. Toevallig ging mkz zaterdag met mijn moeder high tea-en maar diehard ze voor haar verjaardag gekregen. Ze kreeg een armband voor moederdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.