Flow magazine gratis lezen – bespaar 7,75

flow magazine

Flow magazine is één van de tijdschriften die ik graag lees.

Twee jaar lang had ik een abonnement omdat mijn kinderen en man mij dat cadeau hadden gedaan voor mijn verjaardag.

Flow magazine gratis lezen

Toen het abonnement afliep moest ik me weer behelpen met de tijdschriften in de bibliotheek. Dat gaat ook prima, maar het nadeel is dat Flow magazine vrij populair is. Dat betekent dat ik ongeveer 1 keer in de 4 maanden een exemplaar kan lenen.

Maar nu is er goed nieuws!

In de tijdschriftenbieb app van de online bibliotheek is nu ook Flow magazine opgenomen!

flow magazine

Flow magazine in de tijdschriftenbieb app

Ik vind het erg leuk dat ik op deze manier de nieuwste Flow kan lezen. Maar er is wel één nadeel moet ik zeggen. De lettertjes zijn zo klein! Ik moet helemaal inzoomen, en dan moet ik vervolgens schuiven met de pagina om weer de hele pagina te kunnen zien.

IMG 6220

Ander nadeel

Een ander nadeel van Flow magazine lezen in deze app is dat het bij uitstek een tijdschrift is dat veel mensen graag in hun handen houden. Het is heel kleurrijk, en er zitten bovendien vaak dingen in die je eruit haalt en gebruikt voor knutselen of ophangen.

Wil je een groter aanbod aan tijdschriften? Dan is de Readly app misschien iets voor jou. Hoewel ik ook daar last had van kleine lettertjes.

Tot slot

Ook al leest het niet ideaal, het is toch leuk voor iedereen die graag Flow magazine leest dat dit tijdschriften nu op de tijdschriften app zit. Je moet wel lid zijn van de bibliotheek overigens om de tijdschriften gratis te kunnen lezen. Je moet inloggen met je bibliotheekpasnummer of met je emailadres van de bibliotheek.

Leestips

Welke tijdschriften lees jij graag? En heb je ook abonnementen?

Similar Posts

17 Comments

 1. Als je moet schuiven om een pagina te lezen, vind ik dat altijd wel irritant, maar het is een mooie optie om toch gratis de Flow te kunnen lezen.

 2. Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Flow, maar toen ik weer meer boeken ging lezen, raakte de Flow op de achtergrond. Toen ik een aantal jaargangen in m’n minibieb legde, waren ze zo weg.

  Af en toe koop ik nog een themanummer, juist vanwege die leuke dingetjes, die je eruit kunt halen (en verder ligt hij dan vaak ongelezen in de tijdschriftenbak)

  Wat ik wel lees is de Onze Taal en het tijdschrift voor mensen met fibromyalgie FES magazine, waar ik zelf af en toe een bijdrage aan lever.

 3. Weet je nog dat ik er 1 kreeg toegezonden van jou? Ik vind het zo een leuk blad. Er was een aanbieding voor 2 Flows voor 5 euro, de tweede krijg ik nog en ik kon abonnement nemen, gisteren afgesloten voor 4.95 euro per blad. Lang nagedacht en gedaan. Ik ben 1 van die mensen die graag knipt en scheur. Koop ze regelmatie voor 50 of 75 ct bij de kringloop. Heerlijk blad.

  1. Ja, ik vond het fijn dat ik jou er blij mee kon maken Hélène. Afgelopen vrijdag heb ik een abonnement van twee nummers op de Flow gekocht voor 1 x 4 euro. Dat was via Jumbo. Toch wel fijner dat via mijn smartphone.

 4. Ik heb nu voor 3x een soort cadeau-abonnement. (heb ik altijd direct weer spijt van gezien de marketingtelefoontjes die je dan op je nek krijgt). Ik vind het altijd wel een fijn blad, maar na een paar keer is het ook weer even genoeg. De hele opbouw verandert eigenlijk al jaren niet. Ik heb een notitieboekje waarin ik onderdelen, teksten of quotes plak die ik wil bewaren. Ik geloof dat je die ook kunt printen vanaf die app?
  Voordeel van online lezen is dat je altijd nog kunt overwegen om een exemplaar te kopen als er écht veel in staat wat je zou willen bewaren.

  1. Dat laatste is een goed punt Suuz! Door eerst online te lezen krijg je een goede indruk van de inhoud, en dan kun je op basis daarvan beslissen of je de papieren versie het geld waard vindt.

 5. Ik heb een minibieb gevonden waar ze de Flow in zetten❤️en als ik m uit geb leg ik m in mijn eigen minibieb, kan de volgende m lezen.

 6. Tijdschriften lezen op een smartphone scherm vind ik nooit echt prettig, vind het gevoel van een magazine (en helemaal de flow) juist heerlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.