Reacties

Flow magazine gratis lezen - bespaar 7,75 — 17 reacties

 1. Ik ben jaren geabonneerd geweest op de Flow, maar toen ik weer meer boeken ging lezen, raakte de Flow op de achtergrond. Toen ik een aantal jaargangen in m'n minibieb legde, waren ze zo weg.

  Af en toe koop ik nog een themanummer, juist vanwege die leuke dingetjes, die je eruit kunt halen (en verder ligt hij dan vaak ongelezen in de tijdschriftenbak)

  Wat ik wel lees is de Onze Taal en het tijdschrift voor mensen met fibromyalgie FES magazine, waar ik zelf af en toe een bijdrage aan lever.

 2. Weet je nog dat ik er 1 kreeg toegezonden van jou? Ik vind het zo een leuk blad. Er was een aanbieding voor 2 Flows voor 5 euro, de tweede krijg ik nog en ik kon abonnement nemen, gisteren afgesloten voor 4.95 euro per blad. Lang nagedacht en gedaan. Ik ben 1 van die mensen die graag knipt en scheur. Koop ze regelmatie voor 50 of 75 ct bij de kringloop. Heerlijk blad.

  • Ja, ik vond het fijn dat ik jou er blij mee kon maken Hélène. Afgelopen vrijdag heb ik een abonnement van twee nummers op de Flow gekocht voor 1 x 4 euro. Dat was via Jumbo. Toch wel fijner dat via mijn smartphone.

 3. Ik heb nu voor 3x een soort cadeau-abonnement. (heb ik altijd direct weer spijt van gezien de marketingtelefoontjes die je dan op je nek krijgt). Ik vind het altijd wel een fijn blad, maar na een paar keer is het ook weer even genoeg. De hele opbouw verandert eigenlijk al jaren niet. Ik heb een notitieboekje waarin ik onderdelen, teksten of quotes plak die ik wil bewaren. Ik geloof dat je die ook kunt printen vanaf die app?
  Voordeel van online lezen is dat je altijd nog kunt overwegen om een exemplaar te kopen als er écht veel in staat wat je zou willen bewaren.

  • Dat laatste is een goed punt Suuz! Door eerst online te lezen krijg je een goede indruk van de inhoud, en dan kun je op basis daarvan beslissen of je de papieren versie het geld waard vindt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder