Spam je blog en ontdek nieuwe blogs mei 2022

Spam je blog

Het is vandaag Moederdag. Gefeliciteerd iedereen die er plezier in heeft om deze dag te vieren! En natuurlijk is er ook weer de wekelijkse Zondag Linkparty waar je je blog kunt spammen en leuke nieuwe blogs kunt ontdekken!

De populairste post van de Zondag Linkparty week 19

De post waarop het meest geklikt werd in week 18 was de post met de uitdagende titel: Want mijn kind kan dat al lang op het blog Mamappeltaart.

Ik geloof niet dat ik zoiets ooit heb gezegd tegen een collega moeder ; ) Want het klinkt natuurlijk best heel irritant en een beetje zelfingenomen. Dat is denk ik ook de reden dat de titel prikkelt om erop te klikken.

Linkparty

Gefeliciteerd Mamappeltaart! Als je wilt, kun je onderstaande button in je winnende blogpost plaatsen:

Huisvlijt

Linkparty week 20: spam nu jouw blogpost!

Ik begin inmiddels te wennen aan de nieuwe versie van Inlinkz. Hoe is het bij jou? Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze linkparty!

Vind je deze linkparty een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer de code onder het plaatje, en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

2 Comments

  1. Wat een mooi concept. Ik doe voor de eerste keer meer aan deze linkparty. Ik kende ook heel Inlinkz niet. Ik ga eens kijken of ik dit concept ook op mijn blog kan toepassen. Super lief dat wij onze blogposts mogen delen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.