Reacties

Tea topic: Wat heb je het laatst gekocht? — 25 reacties

  1. Afgelopen maandag een apparaat ontvangen om tapijten te reinigen. Was een aanbieding op de Action webshop. Het ziet er allemaal wel iel uit. Gelijk maar een paar flessen HG tapijtreiniger besteld. Ik ben benieuwd of mijn tapijten hier grondig mee gereinigd worden.

  2. Verstandige dochter.
    Ik kocht een nieuwe bril, mijn oude montuur vertoont steeds meer kale plekjes. Wel bij Specsavers met een gratis tweede bril. Voorlopig kan ik weer voort.

    • Hoe lang heb je kunnen doen met het montuur Ferrara? Bij is het altijd de kraslaag die beschadigt die me dwingt een nieuwe bril te kopen...

  3. Mijn laatste aankoop was vanmorgen bij de kringloop. Een groene parasol voor 6,50 euro. Ik was al een tijdje aan het rondkijken voor een kleinere parasol, omdat mijn huidige parasol te groot werd voor mijn kleine plaatsje achter mijn huis doordat de struikjes die daar in potten staan behoorlijk aan het uitdijen zijn. De oude te grote parasol gaat binnenkort naar mijn dochter die er nog geen heeft. Ik kom niet zo vaak meer bij de kringloop en vanmorgen was een spontaan bezoek en wat een mazzel. Had geen zin om veel uit te geven en nu een voor weinig en mijn dochter bespaart een hoop geld door de mijne over te nemen die omdat ik er zuinig mee omga er nog uitziet als nieuw.

  4. Online een vlooienband voor de kat gekocht...omdat dat goedkoper was dan bij de winkel en het sneller bezorgd wordt dan dat ik tijd en energie heb om naar de winkel te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder