Reacties

Namaak parfum? 14 checkpunten! — 14 reacties

 1. Ik heb net het boek "De magie van het parfum" gelezen. Dus voel ik me heel enthousiast met dit artikel van jou. Leuk geschreven. Ik wist veel dingen niet.

  Ik koop mijn spulletjes bij Yves Roches. Weer. Net als vroeger toen ik een tiener was. Misschien ook wel leuk, om die parfum te vergelijken met andere parfums (met minder natuurlijke ingrediënten).

 2. Ik kreeg een tester en werd verliefd op de (hele duur naar bleek) geur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goedkopere plek om de dure eau de parfum te kopen. Ik vond een site maar las helaas niet de reviews en daarmee gooide ik een groot bedrag zakgeld door het afvoerputje. Het flesje dat ik thuiskreeg leek als 2 druppels water op het echte flesje, maar de inhoud rook nergens naar - een vlakke geur die na een paar minuten al vervloog.
  Uiteindelijk heb ik toch na lang nadenken de eau de parfum gekocht op het dure adres waar ik ook de tester had gekregen. Heerlijk!
  De neppert heb ik weggegooid, rook zelfs niet lekker genoeg om als toiletverfrisser te gebruiken. Dus koop je online een opvallend goedkoop luchtje - lees de reviews, ook over de service als je ontevreden bent over het product.

  • Wat vervelend dat het zo'n nepgeur bleek te zijn. Ik kan me voorstellen dat je toen toch voor de echte hebt gekozen. En ik neem aan dat je daar ook heel lang mee kunt doen.

 3. Goede tips geef je. Namaak heb ik ook wel eens gekocht, maar toch blijft de echte ook altijd beter zitten dan de neppe. Investeren in de echte is dus eigenlijk beter.

 4. Ik heb maar 2 parfums en die koop ik gewoon bij een 'bekende' winkel omdat ik liever geen nep heb. Ik denk altijd dat er vast wel een goede reden is dat de een 100 en de andere 10 euro kost. Los van de naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder