Reacties

Tea Topic: Bij welk spel verlies jij altijd? — 9 reacties

  1. Hihi!

    Ik ben ook dol op Rummikub. En ik ben nogal van het husselen ;-)
    Er is geloof ik niet een spel wat ik altijd verlies of altijd win. Ik hou wel het meeste van spellen waar geluk/pech niet een té grote rol speelt. Rummikub, triominos, monopoly, risk, kaartspelletjes...

  2. We zijn hier een beetje uit de spelletjes geraakt. Ik ben opgevoed in de stijl dat je tegen je verlies moest kunnen en dat is maar goed ook, want ik won niet zo vaak, of dat nou scrabble, rummikub of een potje jokeren was.

  3. Hier precies hetzelfde probleem qua vooruit denken. Ik doe weinig spelletjes, maar als ik dan een spelletje doe, verlies ik regelmatig. Bij Monopoly sowieso, want ik denk niet tactisch genoeg als het gaat om huizen, hotels, straten, voorkomen dat een ander een straat krijgt, enz.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>