Reacties

Libelle zomerweek 2019: wat is er te doen? — 37 reacties

 1. Hm, ik word altijd 'gek' op dat soort feesten, dus ik ga er niet heen. Veel te veel mensen en herrie in één keer. Maar sommige workshops klinken wel heel erg leuk! Ik krijg ineens ideeën voor een vriendinnendag.

  • Zoals ik het begrijp is de Libelle Zomerweek daar inderdaad ook echt voor bedoeld: een uitstapje met vriendinnen. Maar ik herken wel wat je zegt, dat je 'gek' wordt van drukte. Het is dus even de vraag of het op de Libelle Zomerweek 'goed te doen is,' of toch gekmakend...

   Het ziet er wel gezellig uit, en er zitten leuke workshops bij.

 2. Ik ben geen Libelle vriendin :) Ik denk voor veel vrouwen wel heel erg leuk om heen te gaan, of misschien ook niet. Zal vast druk bezocht worden.

 3. Grappig om te lezen dat er zoveel aanbod is. Ik zou er zelf namelijk niet zo snel aan denken om naar zoiets toe te gaan. Maar ach, ik val ook pas volgend jaar in de doelgroep ;)

 4. Ik krijg wekelijks het tijdschrift van mijn zus. Vooral de col7ms van Sylvia Witteman en Wieke Biesheuvel vind ik erg leuk.
  Naar zo’n vrouwenfeest zal ik niet gaan. Niet dat ik iets tegen vrouwen heb, integendeel, maar zoveel en zo druk.....niks voor mij!

  • De columns van Sylvia Witteman lees ik ook altijd graag. Wieke Biesheuvel wat minder. Wat betreft drukte: ik houd daar inderdaad ook niet van.

  • LOL. Wat denk je zelf Sillie? Deze post is een beetje een experiment eerlijk gezegd.

   Zelf ga ik niet gauw naar iets waar het potentieel druk is, maar de workshops klinken wel erg leuk moet ik zeggen. En ik wil niet teveel van mezelf uitgaan, en mijn bezoekers ook informatie geven over dingen die ik zelf misschien niet zou bezoeken.

   Vandaar dit experiment : )

  • Hm en t happinezfestival dan?? is dat niet leuker? :-) kun je vandaag nog naar toe gaan :-)
   Ik heb er serieus over getwijfeld, maar niemand wilde met me mee ....en dat vond ik dan weer iets ongezellig....

 5. Ik zou mijzelf daar nooit verwachten, maar dit klinkt dan toch wel weer leuk! Zeker omdat er dus best veel te doen is!

 6. Je beschrijft het leuk! Maar meer wat voor de wat oudere dames lijkt me! Wel leuke workshops, maar ik voel me net iets te jong als ik sommige namen van artiesten zie.

  • Daar zeg je me wat Joyce. George Baker is inderdaad niet bepaald jong meer, en Anita Meyer ook niet. Dat ik ze goed ken, zegt dus ook meteen veel over mij : )

 7. vroeger deed ik dat soort dingen graag met mijn moeder, maar ik zie mijn dochters hier niet naar toe gaan. Het is ook te ver voor mij.Toch zijn er workshops die mij best leuk lijken!

  • Ja hè? Ik vond de workshops ook erg interessant klinken. Gezellig dat je dit vroeger met je moeder deed. Daar lijkt het me ook heel geschikt voor.

 8. Ik denk niet dat ik snel op een dergelijk event te vinden zal zijn. Ik zou - in alle eerlijkheid - een beetje kriegelig worden van al die leuke "vrouwendingen". Ga je er zelf naartoe?

 9. Wat klinkt het ontzettend leuk. Misschien ben ik een beetje een party poeper, maar ik ben nog nooit naar dit event geweest, terwijl ik het me elk jaar voorneem. Dit jaar ben ik hoogzwanger in de zomer. Dus ik ben bang dat het ook dit jaar weer niet gaat lukken. Maar iedereen die er wel heen gaat heel veel plzier!

 10. Nee ik ben hier nog nooit heen geweest en zal dat denk ik ook niet doen. Ik lees nu een paar weken de Libelle ( met bladcadeau) en zag gisteren al een hele plattegrond er van. Het is niet dat het me niet leuk lijkt, maar mij veel en veel te druk, daar kan ik helemaal niet tegen.

 11. Oh wat klinkt die gezellig, ik hou niet zo van druktes en lawaai maar die workshops spreken me wel heel erg aan. Lijkt me toch wel leuk om heen te gaan

 12. Ik ben er nog nooit geweest. Ik denk ook niet dat het echt mijn doelgroep is? Ik zou eerder kiezen voor een leuk foodtruck festival :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder