Zomerhemdjes van Laura Ashley gevonden

Laura Ashley hemdjes eBay

In de zomer draag ik het liefst zo min mogelijk kleding. Als het echt warm is, vind ik hemdjes erg fijn. Maar het valt nog helemaal niet mee om goed passende hemdjes te vinden. Vaak zijn ze te lang, en zitten ze te strak op mijn buik. Gelukkig beantwoorden de hemdjes van Laura Ashley wel aan mijn wensen. Ze hebben de juiste lengte, en vallen vergevingsgezind op de buik. Ik vond ze op De Engelse eBay1?ff3=1&pub=5575498407&toolid=10001&campid=5338524874&customid=laura+ashley+hemdjes&mpt=[CACHEBUSTER].

Laura Ashley hemdjes close-up en personal : )

Voorkant van het hemdje met lieflijk randje aan boven- en onderkant.

Screen Shot 2019 05 09 at 11.38.58

Achterkant:

Screen Shot 2019 05 09 at 11.39.15

Praktische informatie over deze Laura Ashley hemdjes

Ik kocht deze Laura Ashley hemdjes in een size 10. Het was een setje van 4 hemdjes voor 11 Engelse ponden. De verzendkosten waren ook maar liefst ruim 11 pond. Inclusief verzendkosten kostten deze hemdjes mij 26 euro en 29 cent. Dat is dus ongeveer 6,- per hemdje. Dat vind ik toch een mooie prijs voor goede kwaliteit hemdjes die ook nog eens tweedehands zijn.

De kleuren zijn lichtblauw, lichtgeel, donkerblauw en bruin.

Leestip

Draag jij een onderhemd?

Waar koop jij goede zomerhemdjes? En vind jij het ook zo lastig om goede te vinden als ik?

Similar Posts

14 Comments

 1. Zijn deze hemdjes echt bedoeld als bovenkleding? Ze zijn mooi met die kantjes maar ik vind ze toch een beetje te veel op ondergoed lijken.Hoe draag je daar een bh onder, vraag ik me af.

  1. Het voordeel van bredere bandjes is inderdaad dat het bh bandje dan onzichtbaar is. Maar die zitten dan vaak verder weer te strak vind ik.

 2. Ze doen mij ook aan ondergoed denken maar ik vond ze wel mooi en zou er een losse bloes overheen dragen. Is altijd makkelijk uit te trekken als het te warm wordt..
  Met vier stuks tegelijk is het niet duur.

 3. leuk! Mooie kleuren. Tweedehands is goed voor het milieu!
  Ik draag al jaren geen hemdjes meer, heb altijd een t-shirt of bloesje aan met halve of driekwart mouwen. Zal de leeftijd (bijna 70j) wel zijn 😉

  1. Ja, dat vind ik ook altijd een fijn idee inderdaad, dat het tweedehands is en dus minder belastend voor het milieu. Zo draag ik toch weer een steentje bij.

 4. Erg mooi, maar zelf voel ik me zekerder zolang mijn schouders bedekt zijn. Mouwtje hoeft niet, wel de schouders bedekt. Gelukkig heb ik nooit erg last van de warmte, dus is dat geen enkel probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.