Reacties

Hoe kies je de beste auto als je een gezin hebt? — 37 reacties

 1. Vier jaar geleden hebben wij een andere auto gekocht, toen onze zoon twee maanden oud was. Een flinke station, maar als we nu iets anders gaan kopen, dan gaat het toch een slagje kleiner worden denk ik, ondanks de baby die op komst is!

 2. Ik heb geen idee wat wij kwijt zijn aan de autoverzekering. Toen wij onze auto kochten, hebben indd goed opgelet of er genoeg ruimte was voor de kids en de kinderwagen enzo

 3. Toevallig krijg ik als het goed is volgende week een andere auto. Ik heb dan nog geen kinderen, maar merk wel dat mijn auto's steeds 'groter' worden. Wat ik precies kwijt ben aan mijn verzekering dat weet ik niet, maar ik weet wel dat het weinig is.????

 4. Hopelijk kan ik binnenkort mijn eerste autootje kopen! Het uiterlijk vind ik niet zo belangrijk dus ik ga voor een auto met een klein prijsje, zuining en duurzaam :) en uiteraard moet er plek zijn voor 4 personen en airco in zitten :D

 5. Wij willen een extra autootje voor als we een baby hebben zodat ik ook met de auto ergens heen kan als mijn man werken is. Nu zeiden ze bij het autobedrijf koop pas een auto als je de kinderwagen heb gekocht was wel een goede

 6. Bij ons is het belangeijk of we er met zijn vieren in kunnen. Handig met die lange mensen en dito lange benen. Wij hebben vijf jaar geleden een diesel gekocht omdat dit voordeliger was met lange afstanden die mijn man moest maken voor zijn werk. En dus een zware auto. Comfortabel en fijn voor mijn man toen hij door winderige polders moest rijden.
  Als we een andere auto kopen, wil ik graag een iets kleinere en een benzine, nu we niet meer zoveel rijden si de motorrijtuigenbelasting erg hoog. Na wat rekenwerk door manlief hebben we besloten voorlopig deze auto nog te houden want verder bevalt hij erg goed.

 7. op het platteland kan je zeker niet zonder auto! in het stadje/dorpje waar ik woon ook niet. Maar zodra wij gepensioneerd zijn, verhuizen we naar Den Haag en gaat de auto de deur uit!

 8. Wij zitten toevallig te denken aan een Zafira. Die extra plekken zijn voor ons ook meer voor 'noodgevallen', als we eens een kinderfeestje hebben. Dat scheelt waarschijnlijk wel enorm. Hij biedt wel lekker veel ruimte als je bijvoorbeeld op reis gaat, dus daarvoor lijkt hij ons ideaal. Momenteel kost de verzekering ons 40 euro per maand, dus prima te doen.

 9. Wij hadden ook een zafira, maar toen die het begaf overgestapt op Toyota verso 7 zitter. Echt een aanrader. Iets minder bagageruimte maar veel betrouwbaarder. Dat is eigen ervaring plus van horen zeggen en blijkens onderzoeken.

 10. Ben blij dat de wegenbelasting hier laag is. Voor 350 euro per jaar hebben we een busje. Wel zo veilig, bij sommige auto's kan je zeven personen kwijt, maar zijn de achterste passagiers onderdeel van de kreukelzone. Lijkt me ook niets. De verzekering is ook zo'n bedrag, dus dat valt erg mee.

 11. Ik heb geen idee wat we kwijt zijn aan een autoverzekering en is wel nu wij een andere, kleinere en zuinigere auto hebben ook de premie van de verzekering omlaag is gegaan.

 12. Ik woon in m'n eentje met 2 kinderen en doe het al 6,5 jaar zonder auto. Dat is soms ont-zet-tend onhandig (met sporten, kinderpartijtjes waar ze naartoe moeten of gewoon als het een keer heel hard regent of te glad is om te fietsen) maar uiteindelijk red ik me toch altijd. Boodschappen doe ik meestal lopend (en ja, ik sjouw me een ongeluk), verder bijna alles op de fiets, en soms met het ov.

 13. Dit is iets wat ik dus volledig aan mijn man over laat haha. Ik vind het belangrijk dat de kinderwagen en boodschappen er goed inpassen en natuurlijk dat hij veilig is. En verder mag hij kiezen wat hij wilt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>