Reacties

Mobiele airco Action: 279,- ? — 8 reacties

    • Het ligt misschien ook aan waar je het in land woont? Op de Waddeneilanden is het een stuk beter qua temperaturen dan in Limburg bijvoorbeeld.

  1. We hebben hier 4 splitairco units hangen en 1 warmtepomp buiten. Omdat ze alleen maar draaien als de zon schijnt en onze zonnepanelen voldoende opwekken vallen de gebruikskosten daarvan mee.

  2. Zonder gelijk GroenLinks uit te hangen, vind ik de aanschaf van een airco eigenlijk niet meer van deze tijd. Doordat die dingen hun warme uitstoot weer naar buiten blazen is het natuurtechnisch ook discutabel.

    Wij hebben bij de kinderen ventilatoren staan voor een zacht briesje als ze gaan slapen. Da's ook fijn tegen muggen. Verder de luiken dicht en het-is-wat-het-is. Voor die paar mooie weken per jaar in NL zijn we al gauw aan het piepen wat mij betreft.

  3. Ik heb geen airco, maar het is hier in huis ook nog maar 23 graden. Geen airco nodig dus, vind ik. Als het heel lang warm blijft buiten, wordt het uiteraard binnen ook wel wat warmer, maar voor die paar dagen per jaar heb ik daar niet zo'n moeite mee en in geval van 'nood' heb ik een ventilator ergens staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder