Lidl beste in groente en fruit: van 2011 tot 2023

lidl beste in groente en fruit

De Lidl is vaak het beste in groente en fruit.

Lidl beste in groente en fruit

Voor het tweede achtereenvolgende jaar kwam de Lidl in 2011 als winnaar uit de bus in het versrapport GfK, als het gaat om de beste groente en fruit. Supermarkten kregen van consumenten gemiddeld een 7,03 voor groente en fruit, maar de Lidl kreeg zelfs een 7,38. Ook waren ze goed bezig als het gaat om het milieu met hun Lidl green bag.

Bijzonder is dat, ook volgens de test van de Consumentenbond in 2007 en 2010, de Lidl de beste ‘groente en fruit’ heeft.

Lidl verslaat Aldi

De Aldi en de Lidl worden vaak in één adem genoemd, maar in datzelfde versrapport staat ook dat de Lidl de Aldi steeds verder achter zich laat. Ik kan me hier wel in vinden! Vergeleken met de Aldi vind ik de Lidl ruimer van opzet en vrolijker van omgeving. Het enige nadeel van de Lidl bij óns, is dat er betaald parkeren is.

Lidl beste in groente en fruit update 2023

In 2011 had de Lidl dus het beste in groente en fruit, maar hoe ging het in de jaren daarnar? Het viel nog helemaal niet mee om deze informatie te vinden, maar het is me gelukt! Net lijkt een strijd tussen de Lidl en de Nettorama!

 • 2012: Lidl
 • 2013: Lidl
 • 2014: gedeelde eerste plaats Lidl en Nettorama
 • 2015: Nettorama
 • 2016: Nettorama
 • 2017: Lidl
 • 2018: Lidl
 • 2019: Lidl
 • 2020: Lidl
 • 2021: Lidl
 • 2022: Nettorama beste in groente en fruit in 2022

Leestips

Similar Posts

7 Comments

 1. AH is mijn favoriet, maar ik koop tegenwoordig het meeste bij de lidl. Alleen groentes komen via het groentenpakket, dus die koop ik eigenlijk niet meer bij een supermarkt..

 2. Ga bijna altijd naar de Lidl. Omdat ze goede verse spullen hebben en ook wat biologische spullen. En dingen als tapas en vreemde kaasjes, gevulde pepers enzo zijn echt veel lekkerder dan van de AH. Vind ik dan.

 3. Ik koop heel veel bij de Lidl. Bepaalde producten hebben ze niet en die koop ik bij Appie of de reformzaak.
  Beste groente en fruit….ik vind het er altijd heel mooi uitzien en goed smaken. Alleen een paar weken terug had ik maden in de spruitjes! Gatverrr !!! Gelijk gebelt naar de klantenservice en die losten het keurig en snel op. Scheelt mij weer een belletje naar de Telegraaf (grapje natuurlijk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.