Lidl opnieuw beste groente en fruit

Voor het tweede achtereenvolgende jaar komt de Lidl als winnaar uit de bus in het versrapport GfK, als het gaat om de beste groente en fruit. Supermarkten krijgen van consumenten gemiddeld een 7,03 voor groente en fruit, maar de Lidl krijgt zelfs een 7,38. Ook zijn ze goed bezig als het gaat om het milieu met hun Lidl green bag.

Bijzonder is dat, ook volgens de test van de Consumentenbond in 2007 en 2010, de Lidl de beste ‘groente en fruit’ heeft.

Lidl verslaat Aldi

De Aldi en de Lidl worden vaak in één adem genoemd, maar in datzelfde versrapport staat ook dat de Lidl de Aldi steeds verder achter zich laat. Ik kan me hier wel in vinden! Vergeleken met de Aldi vind ik de Lidl ruimer van opzet en vrolijker van omgeving. Het enige nadeel van de Lidl bij óns, is dat er betaald parkeren is.

Prestaties supermarkten op een rij: interessant leesvoer

Het versrapport GfK is trouwens leuk om te lezen! Je krijgt een prettig overzicht van de prestaties van diverse supermarkten.

Lees ook mijn review van het Lidl verspakket.

Wat is jouw favoriete supermarkt?
Lidl
Aldi
Super de Boer
De Deen
AH
C1000
Spar
Coop
Plus
Jumbo
Jan Linders
Nettorama
Dirk van den Broek
Bas van der Heijden
Digros
  
Free polls from Pollhost.com

Neem een email abonnement!

Similar Posts

7 Comments

  1. AH is mijn favoriet, maar ik koop tegenwoordig het meeste bij de lidl. Alleen groentes komen via het groentenpakket, dus die koop ik eigenlijk niet meer bij een supermarkt..

  2. Ga bijna altijd naar de Lidl. Omdat ze goede verse spullen hebben en ook wat biologische spullen. En dingen als tapas en vreemde kaasjes, gevulde pepers enzo zijn echt veel lekkerder dan van de AH. Vind ik dan.

  3. Ik koop heel veel bij de Lidl. Bepaalde producten hebben ze niet en die koop ik bij Appie of de reformzaak.
    Beste groente en fruit….ik vind het er altijd heel mooi uitzien en goed smaken. Alleen een paar weken terug had ik maden in de spruitjes! Gatverrr !!! Gelijk gebelt naar de klantenservice en die losten het keurig en snel op. Scheelt mij weer een belletje naar de Telegraaf (grapje natuurlijk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.