Reacties

Lidl beste in groente en fruit: van 2011 tot 2023 — 9 reacties

  1. Ga bijna altijd naar de Lidl. Omdat ze goede verse spullen hebben en ook wat biologische spullen. En dingen als tapas en vreemde kaasjes, gevulde pepers enzo zijn echt veel lekkerder dan van de AH. Vind ik dan.

  2. Ik koop heel veel bij de Lidl. Bepaalde producten hebben ze niet en die koop ik bij Appie of de reformzaak.
    Beste groente en fruit....ik vind het er altijd heel mooi uitzien en goed smaken. Alleen een paar weken terug had ik maden in de spruitjes! Gatverrr !!! Gelijk gebelt naar de klantenservice en die losten het keurig en snel op. Scheelt mij weer een belletje naar de Telegraaf (grapje natuurlijk).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder