Reacties

BROS chocola review — 19 reacties

 1. Aah, een harde laag... Ik miste al die sensatie van 'vroeger'.
  Ik was zo blij toen ze "puur" toevoegde aan het assortiment. Viel tegen, vond ik.
  Ik ga toch voor een stukje pure chocola met hele hazelnoten, jummie.
  En tegenwoordig heb ik de discipline om een paar stukjes te eten en niet de hele reep.... Maar waar die discipline vandaan is gekomen??????

 2. Ik ben nooit gek geweest op Bros. Lust ze wel, maar als er een schaal met candybars voor me staat zal ik als laatste de Bros of de Milkyway pakken.
  Ik ga voor de nuts of de snicker ;)
  Wel leuk want ik zie gelijk weer de reclame voor me van Adele Bloemendaal en Donald Jones in bad. Bros bros bros bros brossssssss.

  Groetjes Isabelle

 3. ik ga toch echt voor de chocolade van cotedor en dan de pure mmmhhh en niet te vaak want dat is natuurlijk niet goed voor me want bij mij gaat de reep nog steeds in een keer op. Maar vaak deel ik het ook met de rest omdat ik het niet vaak in huis heb en hun ook willen smullen.

 4. ojaa ik ben ook een Bros eter :) wat leuk ik dacht ik ga eens zien wie vlijtig liesje is en meteen valt de chocolade repen me op ..jaa Bros eet ik heel graag ,hier in Belgie denk ik alleen maar tekoop in Kruitvat ,koop ik regelmatig eens ik wist zelfs niet dat ze in zo'n een grote pakken bestond ...maar ik hou het ook op de repen mooie blog ik kom nog zien :) groetjes

 5. vroeger at ik ook Bros.Heerlijk!!Maarre,hier,overzee, hebben we eer een zusje van,Aero.In puur en melk,al is'ie het lekkerst. En kleintjes,van die eenhaps dingetjes.Kijk maar op CanadaOnly.ca/grocery/chocolateandchocolatebars.
  Zo heerlijk,even na het shoppen voor in de car een beetje suiker he..
  Groet,
  Wilma

 6. Bros chocola is al een ouder merk die zich staande weet te houden in de consumptie maatschappij.
  Of dat komt door de reclame met Adele Bloemendaal, ik weet het niet. Hans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>