Jurk namaken: origineel + eigen versie

jurk

Mijn jongste dochter (die een half jaar naar China ging) is erg handig met naald en draad. Ze zag online een mooie jurk, en maakte die zelf na met stof die ze van haar oma kreeg. Het patroon tekende ze op een paar oude kranten. Zelf kleding maken is voor haar geen probleem!

Zelfmaakversie van de jurk

En dit is het resultaat:

jurk

Ik ben helemaal onder de indruk van het resultaat! En het lijkt me een heerlijk luchtig jurkje bovendien.

De empire line van dit jurkje vind ik altijd erg flatteus. Dit model werd ook gedragen in de tijd van Jane Austen.

Nog meer dingen zelf maken? Lees dan mijn posts over zelf een scrunchie maken en Pieke Stuvel!

Similar Posts

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.