Kinderen alweer vrij van school? Ga werken in Toverland!

toverland

Meestal doe ik niet zoveel met persberichten, maar nu kwam ik er eentje tegen in mijn inbox die ik zo origineel en innovatief vind dat ik hem graag met jullie deel.

Basisschool staakt: wat doe je met de kinderen?

Pretpark Toverland haakt in op het probleem dat veel ‘werkende ouders’ hebben als de lessen weer eens uitvallen. Want wat moet je: zelf heb je géén vrij! En je kunt niet elke keer dat er op school weer iets aan de hand is, vrij nemen.

Toverland biedt uitkomst!

Ze bieden concreet een werkplek aan voor ouders op vrijdag 13 april. Op die dag gaan de basisschoolleraren in Limburg en Noord-Brabant namelijk weer staken.

Indoor deel restaurant Kartara Plaza wordt werkplek

Ik moest wel een beetje lachen om de tekst:

‘Een medewerker van Toverland zal de gehele dag in Katara Plaza aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden.’

Ik hoop wel dat er een meervoud aan medewerkers is. Anders heb ik te doen met die ene medewerker. En wat ik ook erg leuk vond is het idee om je ‘hoofd leeg te maken’ door met je kind in een attractie te gaan.

Vergeet mindfulness! Ga in een achtbaan : )

N.B. Overigens werkt dit denk ik alleen voor ouders die normaliter vanuit huis werken. Maar toch. Ik vind het een briljant idee! En kinderen zullen het zeker leuk vinden lijkt me.

Meer weten?

Kijk dan hier op de website van Toverland.

25 Comments

    • lucas de ruiter apeldoorn
  1. Eke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh