Kinderen alweer vrij van school? Ga werken in Toverland!

toverland

Meestal doe ik niet zoveel met persberichten, maar nu kwam ik er eentje tegen in mijn inbox die ik zo origineel en innovatief vind dat ik hem graag met jullie deel.

Basisschool staakt: wat doe je met de kinderen?

Pretpark Toverland haakt in op het probleem dat veel 'werkende ouders' hebben als de lessen weer eens uitvallen. Want wat moet je: zelf heb je géén vrij! En je kunt niet elke keer dat er op school weer iets aan de hand is, vrij nemen.

Toverland biedt uitkomst!

Ze bieden concreet een werkplek aan voor ouders op vrijdag 13 april. Op die dag gaan de basisschoolleraren in Limburg en Noord-Brabant namelijk weer staken.

Indoor deel restaurant Kartara Plaza wordt werkplek

Ik moest wel een beetje lachen om de tekst:

'Een medewerker van Toverland zal de gehele dag in Katara Plaza aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden.'

Ik hoop wel dat er een meervoud aan medewerkers is. Anders heb ik te doen met die ene medewerker. En wat ik ook erg leuk vond is het idee om je 'hoofd leeg te maken' door met je kind in een attractie te gaan.

Vergeet mindfulness! Ga in een achtbaan : )

N.B. Overigens werkt dit denk ik alleen voor ouders die normaliter vanuit huis werken. Maar toch. Ik vind het een briljant idee! En kinderen zullen het zeker leuk vinden lijkt me.

Meer weten?

Kijk dan hier op de website van Toverland.

Similar Posts

25 Comments

  1. Volgens mij is het de bedoeling dat de medewerker de spullen in de gaten houdt, niet de kinderen ;) Maar opzich is het een leuk idee, alleen denk ik dat ik kinderen in de basisschoolleeftijd niet alleen in zo'n park zou laten rondlopen...

    1. Oh, zou dat het zijn Daantje? Dat klinkt ook eigenlijk wel logischer nu je het zo zegt. Maar dan zou ik als ouder weer niet rustig durven werken, want dan zou ik me denk ik zorgen maken over mijn kind(eren).

  2. Zag hem idd net voorbij komen. Slim. Ik denk dat dit veel leuker is dan de ballenbak (en bovendien kom je er waarschijnlijk niet zo verkouden vandaan)

    1. wat beteken LOL, misschiwn kan je je taalgebruik aanpassen aan de generatie die deze website bezoekt

  3. Dit lijkt me inderdaad een goed idee! Alleen mensen die buitenshuis werken zullen dit niet echt verkocht krijgen aan hun werkgever denk ik! ;-)

  4. Haha, wat een goed idee! Nu denk ik dat juist ouders met een baan op kantoor het meeste last hebben, maar ze hebben slim ingespeeld op wat er aan de hand is. Misschien komen er nu ook wel bedrijven met opvang voor kinderen op dit soort speciale dagen.

  5. Leuke inhaker van Toverland! Ik kan overigens zelf niet zo tegen het gemiep van ouders. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je geen oplossing hebt. Je kan altijd samen iets regelen, met je partner of andere ouders en anders bestaan er hele goede opvangmogelijkheden zoals BSO, die juist op dit soort dagen heel fijn zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.