Anijsblokjes bij de Xenos!

Met dank aan Cilia die mij tipte bij mijn post getiteld: ‘Anijsblokjes van de Ruijter worden anijsstaafjes‘. Bij de Xenos worden nu anijsblokjes verkocht! Ze kostten maar 1 euro, en zijn verpakt per drie pakjes. Per pakje zitten er 12 anijsblokjes in, dus voor 1 euro heb je 36 anijsblokjes.

Dus wie dol is op anijsblokjes, en de anijsstaafjes te duur vindt, snel naar de Xenos!

anijsblokjes Xenos

 

Similar Posts

6 Comments

  1. Dan moet je idd snel zijn. Xenos koopt weleens partijen op en dan hebben ze een product kort in het assortiment en komt het later niet meer terug.
    Een nieuwe anijsblokjesmaakmachine zal er waarschijnlijk niet komen ;-)

  2. Ik kocht in de parkwinkel van mijn vakantie adres deze week ook nog twee van die pakjes.
    Dankzij jouw eerdere artikel was ik al aan het zoeken geweest naar een voorraadje maar in mijn eigen woonplaats waren ze nergens meer te krijgen.
    anijsblokjes blijven ondanks vermelde houdbaarheidsdata in gesloten verpakking nog jaren goed dus ik kan voorlopig nog even voor uit

  3. Naar aanleiding van bovengenoemde blog bij Appie gezocht naar de laatste blokjes, maar helaas niet meer te krijgen. Vandaag per toeval bi Xenos ontdekt en voorraadje ingeslagen. Ben het volledig eens met Marlien, zijn nog jaren houdbaar na de vermelde houdbaarheidsdatum. Bedankt voor de tip!

  4. Ik koop ze nooit, ik vind ze te zoet, ik breek wat anijszaad in de vijzel en zet dat met warme melk op….laat het even trekken, warm de melk nog eens heet op, en zeef het met een theezeefje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.