Hoe vind je mijn bureaublad?

bureaublad

Mijn middelste zoon heeft dit mooie bureaublad op mijn computer geïnstalleerd! Mijn bureaublad is meteen een stuk netter. Programma’s en dergelijke staan netjes in de ‘kast’ en lopende zaken prik ik op het prikbord. Ik ben er helemaal blij mee!

Hoe ziet jouw bureaublad er uit?

35 Responses to Hoe vind je mijn bureaublad?

 1. Die is leuk! Op mijn bureaublad staan drie leuke hondjes.Dat ziet er nog wel vrolijk en fris uit, maar op mijn échte bureaublad is het een……rommeltje zullen we maar zeggen. Ik wilde dat ik die ook met een paar muisklikken netjes kon krijgen…

 2. Ik moest eerst even kijken hoe het in elkaar zit. Ik vind het een heel leuk idee! Het ziet er erg netjes uit. Mijn bureaublad is een foto van onze kinderen. Wel wissel ik regelmatig van foto. Naar het seizoen van het jaar.

 3. Het ziet er goed georganiseerd uit 🙂
  Bij mij is en mag het een ietsje voller. Er staat altijd een foto op die ik op dat moment mooi vind, meestal een van kleinzoon. Ik wissel regelmatig, want zo’n klein kind verandert natuurlijk nogal eens.

  Hoe krijg je eigenlijk die link ‘…..recently posted etc. in een reactie?
  Bedankt alvast.

 4. Haha, ik dacht eerst: wow, die heeft een grote kamer met alleen een bureau erin 😛 Maar toen zag ik dat je de achtergrond van je beeldscherm bedoelde 😀 Heel grappig!!

 5. Wat een leuk idee, dat bureaublad. Staat netjes, en beter dan wanneer alles maar op een rijtje staat.
  Maar ik houd helemaal niet van pictogrammen op mijn bureaublad, ga ze eens opruimen denk, en dan weer een leuke foto van de kinderen erop zetten, Dat houdt het ook netjes

 6. Wat een leuk bureaublad. Zo heb ik ze nog nooit gezien. Handig dat je lopende zaken op het prikbord kunt “hangen”. Ons bureaublad is gewoon het standaard bureaublad, niks speciaals.

 7. Oh wat grappig, zo’n bureaublad.
  Mijn bureaublad is een foto die ik een tijd geleden op het strand maakte, hoog vanaf een duin genomen… heerlijk rustig… maar misschien wordt het wel eens tijd voor een nieuw plaatje…
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

   • Ik maak een printscreen van beide en kleef die dan naast elkaar in een afbeelding. Die gebruik dan als achtergrond. Super motiverend voor mezelf. Ik zet de computer aan, zie direct wat ik moet doen en mooi daarnaast… “Hoeveel dagen tot het volgende verlof, olé, olé.” Ik heb wel een groot scherm, dat scheelt.

 8. Haha, wat grappig! Ik heb op het moment een foto van de Amerikaanse vlag, in een prachtig blauwe lucht, gemaakt tijdens mijn Florida-reis. Ik heb hem het liefst altijd zo rustig mogelijk, dat leidt het minst af.

 9. Dat heeft je zoon goed gedaan.
  Ik denk meteen: “Opgeruimd staat netjes!” 🙂
  Natuurlijk heb ik zoals elke jonge mama een foto van mijn baby op mijn bureaublad staan. (Origineel.)

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.