Reacties

BTW-aangifte en uitstelgedrag — 12 reacties

  1. Oeh ja ik heb jarenlang last gehad van uitstelgedrag. Ik heb nu dan toch een belastingadviseur in de arm genomen om me te helpen.

  2. Het lijkt me een vreselijke klus. Maar ik vind dat deze blog schrijven ook al meetelt voor het doen van de aangifte hoor. Schouderklopje, want dan ben je er ook al mee bezig;).

  3. Tja, het is niet anders. Het moet. Hoe langer je er tegen aan hikt, hoe erger het wordt in je hoofd. Tenminste bij mij werkt dat zo (al hoef ik nooit aangifte te doen). Dus gewoon aan beginnen. Je vader is vast trots op je.

  4. Heel herkenbaar, dat uitstellen. Hier gebeurde het vooral uit schrik om fouten te maken.
    Ik ben er intussen van vrijgesteld, in België bestaat er zoiets als 'kleine bedrijven' en dan kan je vrijstelling krijgen (niet in alle sectoren). Je moet dan geen btw meer aanrekenen, maar kan hem natuurlijk ook niet inbrengen bij je eigenlijk uitgaven. Maar ik heb niet zoveel kosten dus is het gewoon makkelijker. En ook mijn klanten zijn er blij mee :)

    • Dat lijkt me best fijn, om verlost te zijn van die stomme BTW. Anderzijds merk ik dat in Nederland bedrijven het niet goed snappen als je geen BTW rekent.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>