Reacties

70 x Verpakkingsvrij boodschappen doen bij Albert Heijn — 20 reacties

  1. Ik las net hetzelfde artikel en de reactie van de hagelslag viel mij ook op. Toch hoop ik stiekem dat dit concept een succes wordt en kan worden uitgebreid naar de Albert Heijn in België. Ik ben zelf voorstander van verpakkingsarm winkelen en ben enorm enthousiast dat een gewone supermarkt hiermee ook aan de slag wil gaan.

  2. Ik kan me goed voorstellen dat het een zooi wordt. Je hebt teveel mensen die het allemaal niets kan schelen en het maar laten. Ik vind het een mooi initiatief, maar of het de juiste uitvoering is, zal moeten blijken. Anders krijg je weer ouderwetsen kruidenierswinkels, waar je gewoon aan de balie vraagt om je versgetapte eten.
    Was vroeger alles zo gek nog niet :)

  3. Bij de eko supermarkt hebben ze dispensers voor noten en ontbijtgranen en dergelijke. Die doe je in een papieren zakje en weeg je zelf af. Heb er nog nooit geknoei gezien.

  4. Lijkt mij een goed idee. Maar is het ook haalbaar? Ik wil dit wel eens uitproberen. Hopelijk hebben ze dan ook lactosevrije producten er in. Mag je de potten dan opnieuw gebruiken? Anders zit je thuis weer met een hoop afval.

  5. Het leek mij een mooi plan, maar ik bedenk nu dat de paar dingen die je bij 'mijn' AH zelf kon vullen inmiddels ook verdwenen zijn. Misschien dus toch inderdaad in de praktijk niet zo handig?

  6. Ik vind het wel een goed plan. Maar inderdaad; een beetje jammer dat niet iedereen daar even goed mee om kan gaan. Maar goed, dat geldt voor alles in de supermarkt. Hoeveel mensen zijn er niet die iets wat ze toch niet willen gewoon ergens in een ander rek proppen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>