Reacties

Baking soda voor het slapen? + 13 andere slaaptips — 9 reacties

 1. Ik slaap wisselend soms een paar nachten heel diep en ook vaak wordt ik wakker en dan ga ik malen. De tip van het boekje naast het bed ga ik maar eens uigvoeren denk ik, vaak ben ik het wel kwijt als ik de dingen opschrijf. Bedankt voor de tips! Een aantal dingen wist ik wel, maar altijd goed om het nog weer eens te lezen.

 2. Ik slaap al meerdere jaren zeer slecht en ik mag al blij zijn als ik aan een nachtrust van 4 u slaap per nacht kom. Ik slaap zeer moeilijk in en word wakker van het minste lawaai. Als ik wakker lig, begin ik te denken en te piekeren en slapen is er dan zeker niet meer bij. Overdag ben ik altijd moe en tegen 19 u heb ik de neiging om in slaap te vallen als ik me neerzet en niets doe. Ik zorg er dan altijd voor om wakker te blijven omdat ik vrees dat, als ik rond 19 u een dutje zou doen, ik dan 's nachts aan nog minder uren slaap kom en nog meer wakker lig.
  Ik ga elke dag op hetzelfde uur naar bed, zorg voor lichte voeding en voldoende beweging maar niets helpt om me beter te laten slapen.
  Onze huisarts schreef me melatonine voor om het dag/nachtritme te herstellen maar dat had totaal geen effect en die medicatie was vrij duur.
  Ik heb ook al de producten van dokter Vogel en Biover gebruikt maar of ik die voedingssupplementen nu neem of niet, ik slaap even slecht....
  Stiekem ben ik jaloers op mijn man die heel vlug inslaapt en een doorlopende nachtrust heeft van minstens 8 ononderbroken uren. Ik kan daar alleen van 'dromen'.....

  • Wat vervelend voor je Liesbet! En het klinkt alsof je alles al helemaal goed doet voor een goede nachtrust. Ik kan me voorstellen dat je je man wel eens benijdt.

 3. Goeie tips! Voorlopig slaap ik slecht door een baby die nog steeds niet wil doorslapen, maar ook voor we kinderen hadden, was ik geen goede slaper. Moeilijk inslapen, 's nachts wakker worden (meestal inderdaad rond 2 of 3u), ... maar ik zal er nog eens werk van maken met enkele van je tips in het achterhoofd ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder