Ik houd van een schoon toilet

schone wc

Herinner jij je nog de serie AllyMcBeal? Daarin zat een karakter, John Cage, die graag een schoon toilet had.

‘I like a fresh bowl’.

‘I like a fresh bowl’

Daarvoor had hij een afstandsbediening, waarmee hij het toilet alvast spoelde terwijl hij naar de wc liep. Elke ochtend als ik onze wc schoonmaak, denk ik aan John Cage. En dan denk ik bij mezelf:

‘John Cage, ik snap jou!’

Klep omlaag, fles toiletreiniger erop!

Dus als ik klaar ben met schoonmaken, dan doe ik de klep van de wc omlaag, en zet de fles toiletreiniger er pontificaal op in de hoop dat niemand anders hem zal gebruiken voordat ik ben geweest. (We hebben ook een prima wc boven waar man en kinderen zitten te werken en leren. Die is veel dichterbij voor mijn gezinsleden).

Een schoon toilet is wat dat betreft net zoals een vers opgemaakt bed.

Daar wil ik ook graag als eerste gebruik van maken ; )

Leestips

P.S. John Cage was een bijzonder karakter. Hij had bijvoorbeeld de gewoonte om zichzelf op te peppen door in gedachten Barry White af te spelen. Hieronder zie je dat.

In de… wc!

Wat is jouw favoriet: een fris toilet of een fris opgemaakt bed?

Similar Posts

12 Comments

  1. Waarom het een of het ander? Elke dag een fris toilet en 1 keer per week een schoon opgemaakt bed.
    Gelukkig is dat haalbaar wanneer je maar met z’n tweetjes bent.

  2. Degene die hier het toilet niet schoon achterlaat krijgt een koude douche… Maar een lekker fris bed id heerlijk. Hier wordt het bed iedere dag gelucht.

  3. Dat is geen keuze hoor. Ik wil het allebei;). Toen ik een poosje bij mijn moeder het huishouden deed en er nog veel thuiswonende pubers waren, riep soms: “Gaat er nog iemand die wc vies maken binnen nu en een half uur? Want dan wacht ik even met schoonmaken.” :)

  4. Ik hou van beide .Een schoon toilet en dat is eenvoudig als je met z’n twee bent en ook de man maakt hem heel vaak schoon .En heerlijk een schoon bed ,twee keer per week een schoon onderlaken en schone slopen en elke week een schoon overtrek ,ik draai hem op de helft van de week een keer om

  5. Een vers bedje bovenal! Maar een fris toilet is natuurlijk ook wel belangrijk. Bij ons staan er zo’n geurstokjes van Rituals in het toilet en dat ruikt zo extra fris.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.