Reacties

Ik houd van een schoon toilet — 12 reacties

  1. Waarom het een of het ander? Elke dag een fris toilet en 1 keer per week een schoon opgemaakt bed.
    Gelukkig is dat haalbaar wanneer je maar met z'n tweetjes bent.

  2. Dat is geen keuze hoor. Ik wil het allebei;). Toen ik een poosje bij mijn moeder het huishouden deed en er nog veel thuiswonende pubers waren, riep soms: "Gaat er nog iemand die wc vies maken binnen nu en een half uur? Want dan wacht ik even met schoonmaken." :)

  3. Ik hou van beide .Een schoon toilet en dat is eenvoudig als je met z'n twee bent en ook de man maakt hem heel vaak schoon .En heerlijk een schoon bed ,twee keer per week een schoon onderlaken en schone slopen en elke week een schoon overtrek ,ik draai hem op de helft van de week een keer om

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>