Frisse geur in de wc

Gepost October 11, 2020 in Effectief huishouden / 20 Comments

In mijn voortdurende queeste naar zo’n lekker ruikende potpourri wc, heb ik een grote stap voorwaarts gemaakt!

Waarbij ik eerlijk moet toegeven dat één van de bezoekers die schreef: ‘We willen allebei voor een dubbeltje op de eerste rang zitten als het gaat om fris ruikende wc’s,’ groot gelijk heeft.

Dit toiletblok is aardig effectief

Ik weet dat veel mensen niet houden van die toiletblokken die je in wc-pot hangt, maar met  bovenstaand Glorix toiletblok, boek ik het beste resultaat tot nog toe als het gaat om een fris ruikend toilet : )

Mijn ervaringen met dit toiletblok lees je op mijn Review blog.

P.S. Ik ga binnenkort de methode van de baking soda op een schoteltje met wat druppeltjes etherische olie ook proberen. Ik heb de olie gevraagd voor mijn verjaardag, en heb hoge verwachtingen!


20 responses to “Frisse geur in de wc

 1. Jouvence

  Ik maak het toilet elke dag schoon (+ extra wc parfum erin), er hangt een blokje in, er hangt one touch spray en er staat een automatische spray verfrisser.

 2. Het toilet is iets wat hier ook elke dag wordt schoongemaakt en ook de blokjes gaan er in maar heb ook eens de flesjes olie geprobeerd maar ontving niet echt het resultaat en dus weer over gegaan op de bolletjes van witte reus.

 3. Hier wordt de wc schoongemaakt met groene zeep en af en toe chloor. We hebben zo’n olie brandertje staan voor een lekker geurtje , een gewoon kaarsje branden helpt ook prima.

 4. Liesbeth

  Ik vraag me altijd af of die blokjes en sprays niet heel slecht zijn voor het milieu (komen in het water, resp in de lucht)?

 5. lot

  Mag een wc ook naar wc ruiken? Ik heb zelf een blokje hangen maar als ik bij anderen kom, vind ik het zo vervelend daar verschillende geuren te ruiken. En iets in de wc en iets ergens anders staand.
  Ik geloof ook dat dat niet goed voor je lichtwegen is allemaal

 6. De wc.. toch niet mijn favoriete plekje om schoon te maken, maar het moet wel. We hebben nu een wc met een raampje naar buiten, dat vind ik wel prettig.

  Love As always
  Di Mario

 7. Ik heb een keer van die geurstokjes van Robijn gekocht. Dat vond ik zo lekker ruiken! Maar ik vind ze veel te duur. Zo’n flesje met geurstokjes kun je ook zelf maken met olie heb ik ergens gelezen. Als je toch olie voor je verjaardag krijgt, is dat misschien decoratiever dan een schoteltje met bakpoeder. Even Googelen…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.