Reacties

Stofzuiger lekker laten ruiken: 10 tips en tricks — 7 reacties

  1. Ik heb wel eens in de supermarkt van die speciale geurzakjes voor in je stofzuiger gekocht. Gaf een frisse geur, maar eigenlijk te sterk, sloeg een beetje op mijn ogen en keel. Bij de A.ction heb ik ook wel eens zoiets gekocht, maar dat gaf eigenlijk weer te weinig geur. Een paar weken geleden heb ik waspoeder gekocht om te gebruiken voor in de stofzuiger (wassen doe ik altijd met vloeibaar wasmiddel). En dat bevalt me nu heel goed. Maakt stofzuigen prettiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder