Reacties

10 tips om je huishouden, en jezelf te saboteren — 14 reacties

 1. tip 11: laat al je kinderen, al hun vriendjes meenemen en ze mogen overal in huis met alles spelen, als het tijd is om naar huis te gaan hoeft niemand iets op te ruimen, dat doe jij (morgen? ) :-) wel .

 2. Nog een kleine upgrade op de tip van Sillie: Zoek vooral een regenachtige dag uit voor het moment dat al die kinderen binnen mogen spelen. Haal ook de tegels uit de voortuin, voor het ultieme modder-effect.
  En NIET hun voeten vegen of de schoenen uitdoen. Heerlijk die modder op je meubels en vloer.

 3. Lijkt me fantastisch om zo niks te doen in het huis. Vandaag inspireert de regen en de storm me niet om te gaan wandelen of in de tuin te werken,

 4. Whahaha zo gaat het wel zo ongeveer hier. Krijgen we ook een post met tips hoe je dan niet je huishouden saboteert ;)? Als we dan toch bezig zijn... laat de kinderen op de bank eten. Kleien of met zand spelen als je net hebt gezogen. Vind het prima dat ze bekers sap overal mee naar toe slepen.... Ai, daar kunnen we nog wel wat aan verbeteren merk ik al.

 5. Wat erg! We vinden onszelf veel te zielig... haha! Het liefst laat ik de boel verslonzen, maar dan word ik weer onrustig van het resultaat. Bij mij geldt toch wel: een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd. Bedankt voor deze post. Ik denk dat ik mijn benen nog maar eens tevreden strek en geniet van de zooi om me heen. Dan ben ik wel zo gezellig, toch?

 6. uuuh Zo werkt het soms wel ja, zeker voor kinderen.

  Gisteren verjaardag gehad van oudste en scouting vrienden kwamen ook. Ze hebben heel gezellig fikkie gestookt in de tuin. Zeg dan vooral niet dat ze hun voeten moeten vegen met al dat roet onder de schoenen. Het geeft zo'n mooi effect op de witte tegelvloer in de keuken en gang.

  Maar heel soms zou ik zo best het huishouden willen doen hoor. Alleen heb ik geen kaboutertjes in huis die het dan alsnog voor mij doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder